Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Peteco Carabajal ( Carlos Oscar Carabajal Correa) Songtekst: Como Pajaros en el aire

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: P ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Como Pajaros en el aire? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Peteco Carabajal ( Carlos Oscar Carabajal Correa)! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Peteco Carabajal ( Carlos Oscar Carabajal Correa) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Como Pajaros en el aire .

Origineel

Como pajaros en el aire Las manos de mi madre Son como pájaros en el aire Historias de cocina Entre sus alas heridas De hambre Las manos de mi madre Saben que ocurre Por las mañanas Cuando amasa la vida Hornos de barro Pan de esperanza. Las manos de mi madre Llegan al patio desde temprano Todo se vuelve fiesta Cuando ellas vuelan Junto a otros pájaros Junto a los pájaros Que aman la vida Y la construyen con el trabajo Arde la leña, harina y barro Lo cotidiano Se vuelve mágico. Las manos de mi madre Me representan un cielo abierto Y un recuerdo añorado Trapos calientes en los inviernos. Ellas se brindan cálidas Nobles, sinceras, limpias de todo ¿cómo serán las manos Del que las mueve Gracias al odio? 

 

Vertaling

Als vogels in de lucht De handen van mijn moeder Ze zijn als vogels in de lucht Kookverhalen Tussen zijn gewonde vleugels De handen van mijn moeder uithongeren Ze weten wat er gebeurt In de ochtenden Als hij het leven kneedt Klei-ovens Brood van hoop. De handen van mijn moeder Ze komen vroeg op de patio aan Alles wordt een feest Als ze vliegen Samen met andere vogels Naast de vogels Die van het leven houden En ze bouwen het met werk Brandhout, meel en modder verbranden Elke dag Het wordt magisch. De handen van mijn moeder Stel me een open lucht voor En een verlangde herinnering Warme lappen in de winter. Ze zijn warm Edel, oprecht, rein van alles Hoe zullen de handen zijn Van degene die ze verplaatst Dankzij haat?