Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Palito Ortega ( Ramón Bautista Ortega) Songtekst: Estar enamorado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: P ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Estar enamorado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Palito Ortega ( Ramón Bautista Ortega)! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Palito Ortega ( Ramón Bautista Ortega) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Estar enamorado .

Origineel

No como y en versos te escribo desde que estoy enamorado. Y rosa yo veo la vida desde que estoy enamorado. Y tengo una estrella en el cielo desde que estoy enamorado. Ha bastado una sonrisa de tus labios, para que yo me enamore y vea la vida distinta tan sólo por ti. 

 

Vertaling

Ik eet niet en in verzen schrijf ik je sinds ik verliefd ben. En roze zie ik leven sinds ik verliefd ben. En ik heb een ster aan de hemel sinds ik verliefd ben. Een glimlach van je lippen was genoeg, voor mij om verliefd te worden en zie het andere leven speciaal voor jou.