Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: p.m. dawn Songtekst: reality used to be a friend of mine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: p.m. dawn - reality used to be a friend of mine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van reality used to be a friend of mine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van p.m. dawn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van p.m. dawn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals reality used to be a friend of mine .

Origineel

[Chorus] Reality used to be a friend of mine Reality used to be a friend of mine Maybe "Why?" is the question that's on your mind But reality used to be a friend of mine Reality used to be a friend of mine Reality used to be a friend of mine Please don't ask me cause I don't know why But reality used to be a friend of mine [Verse 1] I used to be friends with reality She used to be a pal real close to me But she tried to hide from me what was in store Tried to house me but a house has doors I was insane and the picture was crazy So the relevance here seems to be a bit hazy But I tried to explain this in the simplest terms But she let the props[?] burn and it was my turn to say ("Roses are red, and violets are blue And things are gonna stay that way, too") And I was the nut to believe all of this I figured life would just hand me bliss Now I have to worry about certain doom Or will I be here tomorrow afternoon Now ask me about the future [Sample] "I wonder what tune she'd dance to." [Chorus] I remember Sandy gave me a hand Now I'm known as the maniac man Looking and searching for a shred of proof Knowing any time this world could go poof Now what might happen without me knowin' That's why I find myself always tip-tip toeing She tried to let prophecy sneak up on me But I woke up, I told her "Yo, step off me" What you want me to do? You want me to sweat blood? And hang up on your strings like a marionette does? Go to the PM on the dock of the bay, sit You need a clue Go back to the basics She needs to learn her ABC's Her and I sail on different seas She sees different from what I sees [Sample] Do you believe!?! Hell no! [Chorus] [Verse 2] I lost touch with reality I keep it as far as I can from Prince Be I just didn't run with the way she flowed To where I just said "Yo, I gots to go" But my heart wasn't ill or mad at her I just chose to laugh at her And disregard everything she tells me Believe in her And she's happy and healthy What is real, a positive plane Reality and life are not the same As to her equivalence to what is real She doesn't appeal to how I feel Maybe I should try transchanneling her (Prince, you're taking this trip to far) Okay, fine, nevermind But reality used to be a friend of mine [Chorus] X 2 Chase the blues away Take your mind off reality and leave her alone

 

Vertaling

[refrein] De werkelijkheid was vroeger een vriend van mij De werkelijkheid was ooit een vriend van mij Misschien is "Waarom?" de vraag die in je opkomt Maar de realiteit was een vriend van mij De werkelijkheid was een vriend van mij De realiteit was een vriend van mij Vraag het me alsjeblieft niet want ik weet niet waarom Maar de realiteit was altijd een vriend van mij [Verse 1] Ik was vroeger bevriend met de realiteit Ze was een vriend die heel dicht bij me stond But she tried to hide from me what was in store Probeerde me te huisvesten maar een huis heeft deuren I was insane and the picture was crazy Dus de relevantie hier lijkt een beetje wazig te zijn Maar ik probeerde dit in de eenvoudigste bewoordingen uit te leggen Maar ze liet de rekwisieten[?] branden en het was mijn beurt om te zeggen ("Rozen zijn rood, en viooltjes zijn blauw En zo zal het ook blijven") En ik was de gek om dit allemaal te geloven Ik dacht dat het leven me gewoon geluk zou geven Nu moet ik me zorgen maken over een zekere ondergang Of ik hier morgenmiddag nog zal zijn Vraag me nu naar de toekomst [Voorbeeld] "Ik vraag me af op welk deuntje ze zou dansen." [refrein] Ik herinner me dat Sandy me een hand gaf Nu sta ik bekend als de maniak Zoekend en zoekend naar een greintje bewijs Wetende dat deze wereld elk moment kan vergaan Wat er kan gebeuren zonder dat ik het weet Daarom ben ik altijd op mijn tenen getrapt. Ze probeerde de profetie mij te laten besluipen Maar ik werd wakker, ik zei haar "Yo, ga van me af" Wat wil je dat ik doe? Wil je dat ik bloed zweet? En aan je touwtjes ga hangen zoals een marionet doet? Ga naar de PM op de kade van de baai, zitten Je hebt een aanwijzing nodig. Ga terug naar de basis. Ze moet haar ABC leren. Zij en ik varen op verschillende zeeën. Zij ziet iets anders dan ik. [Voorbeeld] Geloof jij het? Echt niet! [Chorus] [Verse 2] Ik verloor het contact met de werkelijkheid Ik hou het zo ver als ik kan van Prince Be I just didn't run with the way she flowed To where I just said "Yo, I gots to go" Maar mijn hart was niet ziek of boos op haar Ik koos ervoor om met haar te lachen En negeer alles wat ze me vertelt Geloof in haar. En ze is gelukkig en gezond Wat is echt, een positief vlak Realiteit en leven zijn niet hetzelfde Wat betreft haar gelijkwaardigheid aan wat echt is Ze doet geen beroep op hoe ik me voel Misschien moet ik proberen haar te transchannelen (Prince, je neemt deze reis te ver) Oké, prima, laat maar zitten Maar de realiteit was vroeger een vriend van mij X 2 Jaag de blues weg Haal je gedachten van de realiteit en laat haar met rust