Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Pablo Alborán, Songtekst: Por Fin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Pablo Alborán, - Por Fin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Por Fin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Pablo Alborán,! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Pablo Alborán, en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Por Fin .

Origineel

Qué intenso es esto del amor Qué garra tiene el corazón, sí Jamás pensé que sucediera así Bendita toda conexión Entre tu alma y mi voz, sí Jamás creí que me iba a suceder a mí Por fin lo puedo sentir Te conozco y te reconozco que por fin Sé lo que es vivir Con un suspiro en el pecho Con cosquillas por dentro Y por fin sé por qué estoy así Tú me has hecho mejor, mejor de lo que era Y entregaría mi voz a cambio de una vida entera Tú me has hecho entender que aquí nada es eterno Pero tu piel y mi piel pueden detener el tiempo, oh No he parado de pensar Hasta dónde soy capaz de llegar Ya que mi vida está en tus manos y en tu boca Me he convertido en lo que nunca imaginé Has dividido en dos mi alma y mi ser Porque una parte va contigo aunque a veces no lo sepas ver Por fin lo puedo sentir Te conozco y te reconozco que por fin Sé lo que es vivir Con un suspiro en el pecho Y con cosquillas por dentro Por fin sé por qué estoy así Tú me has hecho mejor, mejor de lo que era Y entregaría mi voz a cambio de una vida entera Tú me has hecho entender que aquí nada es eterno Pero tu piel y mi piel pueden detener el tiempo, oh Mejor de lo que era Aquí nada es eterno

 

Vertaling

Wat is deze intense liefde Wat klauw heeft het hart, ja Ik had nooit gedacht zou zo gebeuren Blessed alle aansluitingen Tussen je ziel en mijn stem, ja Ik had nooit gedacht dat het zou gebeuren voor mij Eindelijk kan ik voel me Ik weet dat je en herken je eindelijk Ik weet wat het is om te leven Met een zucht op de borst ticklish binnen En ik eindelijk weten waarom ik zo Je hebt me beter gemaakt, beter dan het was En ik bevrijd mijn stem in ruil voor een mensenleven Je hebt maakte me begrijpen dat hier niets is eeuwig Maar uw huid en mijn huid kan enige tijd te stoppen, oh Ik heb niet gestopt denken Voor zover ik in staat ben om te krijgen Omdat mijn leven ligt in jouw handen en in je mond Ik ben geworden wat ik had nooit gedacht Je hebt verdeeld in twee mijn ziel en mijn wezen Omdat een deel met u gaat, maar soms moet je weet dat je niet ziet Eindelijk kan ik voel me Ik weet dat je en herken je eindelijk Ik weet wat het is om te leven Met een zucht op de borst En met kietelen binnen Ik weet eindelijk waarom ik zo Je hebt me beter gemaakt, beter dan het was En ik bevrijd mijn stem in ruil voor een mensenleven Je hebt maakte me begrijpen dat hier niets is eeuwig Maar uw huid en mijn huid kan enige tijd te stoppen, oh Beter dan het was Hier is niets eeuwig