Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pacificadores Songtekst: sei que fui errado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pacificadores - sei que fui errado ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sei que fui errado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pacificadores! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pacificadores en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sei que fui errado .

Origineel

Sei que fui errado fiz muita besteira. Era só festa,madrugada, regrada a cerveja. Batia a porta, gritava, achava que estava errada. No outro dia 7 horas da manhã eu chegava. Mais o mundo da voltas e a gente vai percebendo. Quem é que tá do nosso lado, o que que eu estava fazendo?. Abri os olhos pra vida e finalmente encherguei. Me desculpe amor, hoje eu sei... (Refrão). Você é minha lua é meu sol. Sempre ao meu lado não me deixa só. Seja aonde for, me leva ao paraíso. Até o céu azul, vem comigo que eu vou te dar. O meu coração vou te entregar e vou te amar. Até a morte me leva amor ..... Hoje eu sei ... Eu não vivo sem você. Desculpe os erros que eu cometi ... Te quero sempre aqui .. Hoje eu sei ... Nosso amor não vai morrer. Eu nasci pra você, você pra mim. Te quero sempre aqui !. Que esse lindo momento fique eterno pra sempre. O seu abraço carinhoso, o seu beijo quente. As noites ardentes, o brilho dos seus olhos. A cor do mel estampado, felicidade eu oro. A Deus meu pai, pra que nada te aconteça. Minha filha é do pai, mulher forte e guerreira. Se sinta protegida estando ao meu lado. Nada nem ninguém vai te tirar do meus braços. . (Refrão). Você é minha lua é meu sol. Sempre ao meu lado não me deixa só. Seja aonde for, me leva ao paraíso. Até o céu azul, vem comigo que eu vou te dar. O meu coração vou te entregar e vou te amar. Até a morte me leva amor ..... Hoje eu sei ... Eu não vivo sem você. Desculpe os erros que eu cometi ... Te quero sempre aqui .. Hoje eu sei ... Nosso amor não vai morrer. Eu nasci pra você, você pra mim. Te quero sempre aqui !. Te quero sempre aqui, onde sempre esteve. Do meu lado, me apoiando,esteja aonde estiver. Sei que as dificuldades, nosso amor fortalece. Um dia quero um tando do que você merece. Uma vida de princesa, dona do meu castelo. Sua imagem na mente, guardada, sempre carrego. São muitas palavras mais vou tentar resumir. Eu te amo e vou gritar pra todo mundo ouvir. (Refrão). Hoje eu sei ... Eu não vivo sem você. Desculpe os erros que eu cometi ... Te quero sempre aqui .. Hoje eu sei ... Nosso amor não vai morrer. Eu nasci pra você, você pra mim. Te quero sempre aqui !(2x)

 

Vertaling

Ik weet dat ik fout zat en veel domme dingen heb gedaan. Het was gewoon feesten, vroeg in de ochtend, met veel bier. Ik sloeg de deur dicht, schreeuwde, ik dacht dat ik het mis had. De volgende dag om 7 uur kwam ik aan. Maar de wereld draait rond en rond en we beseffen. Wie staat er aan onze kant? Wat was ik aan het doen? Ik opende mijn ogen voor het leven en realiseerde me eindelijk. Het spijt me schat, vandaag weet ik... (refrein). Je bent mijn maan, je bent mijn zon Altijd aan mijn zijde, je laat me niet alleen. Waar je ook heen gaat, je brengt me naar het paradijs. Tot aan de blauwe hemel, kom met me mee, ik zal het je geven. Mijn hart zal ik je geven en ik zal van je houden. Until death takes me love ..... Vandaag weet ik... Ik kan niet leven zonder jou. Sorry voor de fouten die ik gemaakt heb... Ik wil dat je altijd hier bent... Vandaag weet ik... Onze liefde zal niet sterven. Ik ben voor jou geboren, jij voor mij. Ik wil dat je altijd hier bent. Moge dit mooie moment eeuwig blijven duren. Je liefdevolle omhelzing, je warme kus. De brandende nachten, de helderheid van je ogen. De kleur van honing gestempeld, geluk bid ik. Tot God mijn vader, dat jou niets overkomt. Mijn dochter is van de vader, sterke vrouw en krijger. Voel je beschermd als je aan mijn zijde bent. Niets en niemand zal je uit mijn armen nemen. (refrein). Jij bent mijn maan, jij bent mijn zon. Altijd aan mijn zijde, je laat me niet alleen. Waar je ook heen gaat, neem me mee naar het paradijs. Tot aan de blauwe hemel, kom met me mee en ik zal het je geven. Mijn hart zal ik je geven en ik zal van je houden. Until death takes me love ..... Vandaag weet ik... Ik kan niet leven zonder jou. Sorry voor de fouten die ik heb gemaakt... Ik wil dat je altijd hier bent... Vandaag weet ik... Onze liefde zal niet sterven. Ik ben voor jou geboren, jij voor mij. Ik wil dat je altijd hier bent. Ik wil dat je altijd hier bent, waar je altijd bent geweest. Aan mijn zijde, om me te steunen, waar ik ook ben. Ik weet dat door moeilijkheden, onze liefde sterker wordt. Op een dag wil ik alles wat jij verdient. Een prinsessenleven, eigenaar van mijn kasteel. Uw beeld in gedachten, bewaard, altijd bij u. Er zijn veel woorden, maar ik zal proberen het samen te vatten. Ik hou van je en ik zal schreeuwen zodat iedereen het kan horen. (Refrein). Vandaag weet ik... Ik kan niet leven zonder jou. Sorry voor de fouten die ik heb gemaakt... Ik wil je altijd hier... Vandaag weet ik... Onze liefde zal niet sterven. Ik ben voor jou geboren, jij voor mij. I always want you here (2x)