Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pamela Songtekst: não posso voltar atrás

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pamela - não posso voltar atrás ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van não posso voltar atrás? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pamela! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pamela en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals não posso voltar atrás .

Origineel

Não deixarei de Te louvar, oh, meu Senhor. És a razão da adoração. Eu sei que há barreiras para me impedir. Mas não desisto, eu não posso voltar atrás. Eu quero Te louvar, enquanto eu viver, o adorarei. Quero Te exaltar, pois coisas tão grandes fez por mim. Meu Deus, meu Pai. Eu quero andar segundo o Teu coração,. purificar o meu viver. Eu sei que há barreiras para me impedir. Mas não desisto, eu não posso voltar atrás

 

Vertaling

Ik zal niet ophouden U te loven, o mijn Heer. U bent de reden voor aanbidding. Ik weet dat er barrières zijn om me tegen te houden. Maar ik geef niet op, ik kan niet terug. Ik wil U loven, zo lang als ik leef, zal ik U aanbidden. Ik wil U verheerlijken, want U hebt zulke grote dingen voor mij gedaan. Mijn God, mijn Vader. Ik wil naar Uw hart wandelen,. mijn leven zuiveren. Ik weet dat er barrières zijn om me tegen te houden. Maar ik geef niet op, ik kan niet terug