Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: papa roach Songtekst: better than life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: papa roach - better than life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van better than life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van papa roach! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van papa roach en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals better than life .

Origineel

Fuck me like you mean it. Make me worship you, I'm a believer. Come, erase the static in my head. pull me close to your chest. Like a secret you kept in the dark. Break me into pieces. Take away the breath, I'm barely breathing. I can feel you running through my blood. the adrenaline rush. Hits my heart like a drug, lift me up. Make me feel like it's better than life. Make me feel like it's better than life. How can I be strong?. You know all the weaknesses I got. Come and fill the spaces in my thoughts. Are you ready or not?. Bring me down on my knees with your cross. Make me feel like it's better than life. Make me feel like it's better than life. It's better than life. It's better than life. Make me feel like it's better than life. Make me feel like it's better than life. It's better than life. It's better than life. It's better than life

 

Vertaling

Neuk me alsof je het meent. Laat me je aanbidden, ik ben een gelovige. Kom, wis de ruis in mijn hoofd. Trek me dicht tegen je borst. Als een geheim dat je in het donker bewaart. Breek me in stukken. Neem de adem weg, ik kan amper ademen. Ik voel je door mijn bloed stromen, de adrenaline stoot. Raakt mijn hart als een drug, tilt me op. Laat me voelen dat het beter is dan het leven. Laat me voelen dat het beter is dan het leven. Hoe kan ik sterk zijn? Jij kent alle zwakheden die ik heb. Kom en vul de ruimtes in mijn gedachten. Ben je klaar of niet? Breng me op mijn knieën met je kruis. Laat me voelen dat het beter is dan het leven. Laat me voelen dat het beter is dan het leven. Het is beter dan het leven. Het is beter dan het leven. Laat me voelen dat het beter is dan het leven. Laat me voelen dat het beter is dan het leven. Het is beter dan het leven. Het is beter dan het leven. Het is beter dan het leven