Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paralamas do sucesso Songtekst: uns dias

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paralamas do sucesso - uns dias ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van uns dias? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paralamas do sucesso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paralamas do sucesso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals uns dias .

Origineel

O expresso do oriente. Rasga a noite, passa rente. E leva tanta gente. Que eu até perdi a conta. E nem te contei uma novidade, quente. Eu nem te contei. Eu tive fora uns dias. Numa onda diferente. E provei tantas frutas. Que te deixariam tonta. Eu nem te falei. Da vertigem que se sente. Eu nem te falei. Que te procurei. Pra me confessar. Eu chorava de amor. E não porque eu sofria. Mas você chegou já era dia. E não estava sozinha. Eu tive fora uns dias. Eu te odiei uns dias. Eu quis te matar

 

Vertaling

De oostelijke express. Scheurt door de nacht, komt dichtbij. En draagt zo veel mensen. Ik ben de tel kwijt. En ik heb je het nieuws niet eens verteld, lekker ding. Ik heb het je niet eens verteld. Ik was een paar dagen weg. Op een andere golf. En ik heb zoveel fruit geproefd. Dat zou je duizelig maken. Ik heb je niet eens verteld De duizeligheid die je voelt. Ik heb je niet eens verteld Dat ik naar jou kwam. Loof me bekennen. Ik huilde voor de liefde. En niet omdat ik geleden heb. Maar je kwam bij daglicht. En je was niet alleen. Ik was een paar dagen weg. Ik heb je een paar dagen gehaat. Ik wilde je vermoorden.