Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: parkway drive Songtekst: shadow boxing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: parkway drive - shadow boxing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shadow boxing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van parkway drive! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van parkway drive en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shadow boxing .

Origineel

[Verse 1] Do you see me? Do you see what I've become? I'm not the same beast I leave a scar on all I touch You think you know me now Is it better than I know myself? I know it hurts like hell Admitting just how you've misjudged All my life I've been told the same old Don't step out, don't test the mould We know your kind, yeah, we know you So much better than you know yourself See, the ones that won't engage me Are the same trying to cage me But I can't sit still, and I won't be tame When the lights go out, better know your enemy [Chorus] 'Cause I've spent a lifetime shadowboxing with death And we'll dance with the Devil till there's no songs left [Verse 2] So do you see me? Do you see what I've become? I'm not the same beast, no I leave a scar on all I touch You think you know me now Is it better than I know myself? I know it hurts like hell Admitting just how you've misjudged You don't know me, you cannot own me The path I'm on don't fit the old me I bare my soul as I keep evolving And I chase this taste for blood See, I learned real young, don't seek no gold Trust no fool, and you won't get sold I never feared the dark, no, I just became it When the lights go dead, you better pray you're safe, kid [Chorus] 'Cause I've spent a lifetime shadowboxing with death And we'll dance with the Devil till there's no songs left I try to keep my cool and not let this hate win I find this mask I wear can't keep the darkness in [Interlude] The world you know was born to fade We'll dance upon its grave [Bridge] You don't know me, you cannot hold me You should've guessed that you can't control me I raise my soul like a private army And I steel myself for war 'Cause I learned real young when you walk through hell The Devil can't buy what you won't sell So I took my fear, reshaped and aimed 'Cause when the night caves in, no one will save you [Chorus] So we'll dance with the devil till there's no songs left I try to keep my cool and not let this hate win I find this mask I wear can't keep the darkness in This mask I wear can't keep the darkness in

 

Vertaling

[Verse 1] Zie je mij? Zie je wat ik geworden ben? Ik ben niet meer hetzelfde beest Ik laat een litteken achter op alles wat ik aanraak Je denkt dat je me nu kent Is dat beter dan dat ik mezelf ken? Ik weet dat het vreselijk pijn doet. Toegeven hoe je me verkeerd hebt ingeschat Mijn hele leven is mij hetzelfde verteld Stap niet naar buiten, test de mal niet We kennen jouw soort, ja, we kennen jou Zoveel beter dan je jezelf kent Zie je, degenen die me niet willen zijn dezelfde die me in een kooi willen stoppen Maar ik kan niet stilzitten, en ik zal niet tam zijn Als de lichten uitgaan, ken dan je vijand. [refrein] 'Cause I've spent a lifetime shadowboxing with death En we zullen dansen met de duivel tot er geen liedjes meer over zijn [Verse 2] Dus zie je me? Zie je wat ik geworden ben? Ik ben niet meer hetzelfde beest, nee Ik laat een litteken achter op alles wat ik aanraak Je denkt dat je me nu kent Is dat beter dan dat ik mezelf ken? Ik weet dat het vreselijk pijn doet. Toegeven hoe je me verkeerd hebt ingeschat. Je kent me niet, je kunt me niet bezitten Het pad dat ik bewandel, past niet bij de oude ik Ik ontbloot mijn ziel terwijl ik blijf evolueren En ik jaag deze smaak voor bloed na Zie je, ik leerde heel jong, zoek geen goud Vertrouw geen dwaas, en je zal niet verkocht worden Ik ben nooit bang geweest voor het donker, nee, ik ben het gewoon geworden Als de lichten uitgaan, bid dan maar dat je veilig bent, jongen [refrein] 'Cause I've spent a lifetime shadowboxing with death And we'll dance with the Devil till there's no songs left Ik probeer mijn hoofd koel te houden en deze haat niet te laten winnen Ik vind dat het masker dat ik draag de duisternis niet kan tegenhouden [Interlude] De wereld die je kent is geboren om te vervagen We zullen dansen op zijn graf [Bridge] Je kent me niet, je kunt me niet vasthouden Je had moeten weten dat je me niet kunt beheersen Ik hef mijn ziel op als een privé-leger And I steel myself for war Want ik leerde heel jong wanneer je door de hel loopt De duivel kan niet kopen wat jij niet wilt verkopen Dus nam ik mijn angst, veranderde het en richtte Want als de nacht instort, zal niemand je redden [Chorus] So we'll dance with the devil till there's no songs left Ik probeer mijn hoofd koel te houden en deze haat niet te laten winnen I find this mask I wear can't keep the darkness in Dit masker dat ik draag kan de duisternis niet binnen houden