Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: partynextdoor Songtekst: love me again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: partynextdoor - love me again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love me again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van partynextdoor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van partynextdoor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love me again .

Origineel

[Verse 1] Never meant to cause you trouble Never meant to cause you pain I never knew it'd play out this way Maybe one more time of a good time And you might change your mind You might not feel the same Might not love me again [Chorus] Love me again You might love me again You might love me again, no You might love me again You might love me, ooh You might love me again, oh, oh You might love me again [Verse 2] I need you to see my eyes So now that I can tell you different I need you to see my side So you can see what it is and what it isn't I'm not vindictive, baby, please don't resent me Baby, please, I want you to love me again Again and again and again [Chorus] Love me again I won't make the same mistakes again Love me again You might love me again, no You might love me again You might love me, ooh You might love me again, oh, oh You might love me again [Bridge] It's too late to be friends Last week out of town, make us proud Won't let us tell you, yeah yeah yeah Pushin' my pride to the side I'm keepin' hope alive In case you might love me again Again Love me gain, again Love me again Love, love A shame, I done hoped and prayed that you [Chorus] You might love me again, no You might love me again You might love me, ooh You might love me again, oh, oh You might love me again [Outro] Oh love, love me again PARTY

 

Vertaling

[Verse 1] Nooit bedoeld om je problemen te bezorgen Nooit bedoeld om je pijn te doen I never knew it'd play out this way Misschien nog één keer een goede tijd And you might change your mind Misschien voel je je niet meer hetzelfde Misschien niet meer van me houden [refrein] Hou weer van me Je zou weer van me kunnen houden Je zou weer van me kunnen houden, nee Je zou weer van me kunnen houden Je zou weer van me kunnen houden, ooh Je zou opnieuw van me kunnen houden, oh, oh You might love me again [Verse 2] I need you to see my eyes So now that I can tell you different I need you to see my side Zodat je kunt zien wat het is en wat het niet is Ik ben niet wraakzuchtig, schat, neem het me niet kwalijk Schatje, alsjeblieft, ik wil dat je weer van me houdt Opnieuw en opnieuw en opnieuw [refrein] Hou weer van me Ik zal niet weer dezelfde fouten maken Hou weer van me Je zou weer van me kunnen houden, nee You might love me again You might love me, ooh Je zou weer van me kunnen houden, oh, oh You might love me again [Bridge] Het is te laat om vrienden te zijn Vorige week de stad uit, maak ons trots Won't let us tell you, yeah yeah yeah Pushin' my pride to the side I'm keepin' hope alive In case you might love me again Again Love me gain, again Love me again Liefde, liefde Een schande, ik heb gehoopt en gebeden dat je [Chorus] You might love me again, no You might love me again You might love me, ooh You might love me again, oh, oh You might love me again [Outro] Oh love, love me again PARTY