Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pat green Songtekst: run

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pat green - run ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van run? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pat green! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pat green en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals run .

Origineel

Finally free Finally gone Finally breathing again Finally back out on my own Finally here In an otherwise empty room Where there's no one here to tear me all apart [Chorus] Yeah tonight I'm gonna go out I'm gonna get a little wasted Yeah I'm one of those guys I'm one of those guys I gotta run Gotta be free Don't hold me down No baby Yeah and speakin' of faith I finally found me a song I'm in the same old place But there's a lot less screamin' and carryin' on Too much pain Too much hate Not enough fire Now its way too late [Chorus] You're looking back at me with your pretty little eyes And you want so bad for me to try and change You tried that one before Win the battle lose the war Just count your losses baby, and go Just count you losses baby, and go Well I gotta run, gotta be free Don't hold me down No baby Yeah, I gotta run, I gotta be free Don't hold me down No baby Yeah, I gotta run, I gotta be free Don't hold me down No baby

 

Vertaling

Eindelijk vrij Eindelijk weg Eindelijk weer ademhalen Eindelijk weer op mezelf Eindelijk hier In een verder lege kamer Waar er niemand is om me te verscheuren [refrein] Yeah tonight I'm gonna go out Ik ga een beetje dronken worden Yeah I'm one of those guys I'm one of those guys I gotta run Gotta be free Don't hold me down Nee, schatje. Yeah and talking of faith I finally found me a song I'm in the same old place But there's a lot less screamin' and carryin' on Too much pain Te veel haat Niet genoeg vuur Nu is het veel te laat [refrein] Je kijkt terug naar mij met je mooie kleine ogen En je wilt zo graag dat ik probeer te veranderen Dat heb je al eens geprobeerd Win the battle lose the war Just count your losses baby, and go Tel je verliezen schat, en ga Nou ik moet rennen, ik moet vrij zijn Don't hold me down No baby Yeah, I gotta run, I gotta be free Don't hold me down No baby Yeah, I gotta run, I gotta be free Don't hold me down No baby