Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pat mcgee Songtekst: drivin'

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pat mcgee - drivin' ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van drivin'? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pat mcgee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pat mcgee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals drivin' .

Origineel

Anne wakes up every morning about six o clock Thinks about her family, Anne won't talk Tried to reason with me slowly Morning's not my time Must have seen me feelin' lonely To win my line You will find me Right inside she Chorus The way she shines is born to be The way she smiles is home to me She's one to see, you must believe The way she shines is home to me Anne loves to hear the ocean, one thing I know Likes to think about her Daisy and move real slow Never talks about herself much, sewn up tight Wants to get a straight answer, and roll on by You will find me Right inside she The sun is trying to come out, the sun Everything happens for all the right reasons The weight of the world, carry the world in your heart Anne sleeps with all the angels and rides the tide She always keeps her hands on, right by side You will find me Right inside she

 

Vertaling

Anne wordt elke morgen rond zes uur wakker Denkt aan haar familie, Anne wil niet praten. Probeerde langzaam met mij te redeneren De ochtend is niet mijn tijd. Moet gezien hebben dat ik me eenzaam voel Om mijn lijn te winnen Je zult me vinden, binnenin haar. Refrein The way she shines is born to be The way she smiles is home to me Ze is er een om te zien, je moet geloven The way she shines is home to me Anne houdt van de oceaan, één ding weet ik Denkt graag aan haar Daisy en beweegt heel langzaam Praat nooit veel over haarzelf, dichtgenaaid Wil een eerlijk antwoord, en rol dan verder You will find me Right inside she De zon probeert tevoorschijn te komen, de zon Alles gebeurt om de juiste redenen Het gewicht van de wereld, draag de wereld in je hart Anne slaapt met alle engelen en rijdt op het getij Ze houdt altijd haar handen vast, naast haar You will find me Right inside she