Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pat mcgee Songtekst: gibby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pat mcgee - gibby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gibby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pat mcgee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pat mcgee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gibby .

Origineel

Oh my brother, tell me what she's been into Oh my sister give me one good reason to now My darling why shun your eyes on me Oh my god now I am blind and I cannot see The wide eyed times closed at your mind And I will guide you and guide I would for you And darling you know that Just when I found you I come crumbling down And still love lives on through Lives on through you Waiting for someone like so many times before It's raining in Richmond, every after morning And I'm shinning down upon the life around me And I'm thinking about you, Where am I...you just be the wide eyed times Closed at your mind And I will guide you and guide I would for you And darling u know that Just when I find you I come crumbling down And still love lives on through Love I wont divide you Don't even think that's true If u just listen You'd hear life calling Calling me form u Oh my mother, tell me what she's been into Oh my father, give me one good reason to now Oh my brother why shun your eyes on me Oh my god now I'm still blind and I cannot see The wide eyed times closed at your mind And I will guide you and guide I would for you And darling u know that Just when I find you I come crumbling down And still love lives on through. Lives on through you!

 

Vertaling

Oh mijn broer, vertel me waar ze mee bezig is geweest Oh mijn zus geef me een goede reden om nu Mijn lieveling waarom sla je ogen op mij neer Oh mijn god nu ben ik blind en ik kan niet zien De wijdogige tijden gesloten op je geest En ik zal je leiden en leiden zou ik voor je doen En schat weet je dat Net wanneer ik je gevonden heb ik naar beneden kom storten En toch leeft de liefde voort Leeft door jou Wachtend op iemand zoals zo vaak eerder It's raining in Richmond, every after morning And I'm shinning down on the life around me And I'm thinking about you, Where am I...you just be the wide eyed times Gesloten op je geest En ik zal je leiden en leiden zou ik voor jou En schat dat weet je Just when I find you I come crumbling down En toch leeft de liefde door Liefde ik zal je niet verdelen Denk maar niet dat dat waar is If you just listen You'd hear life calling Calling me form u Oh mijn moeder, vertel me waar ze mee bezig is Oh mijn vader, geef me een goede reden om nu Oh mijn broer waarom kijk je niet naar mij Oh mijn god nu ben ik nog steeds blind en ik kan niet zien De wijdogige tijden gesloten op je geest And I will guide you and guide I would for you En schat dat weet je Just when I find you I come crumbling down En nog steeds leeft de liefde door. Leeft door jou!