Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pat travers Songtekst: boom, boom (out go the lights)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pat travers - boom, boom (out go the lights) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van boom, boom (out go the lights)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pat travers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pat travers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals boom, boom (out go the lights) .

Origineel

No kiddin' I'm ready to fight I've been lookin' for my baby all night If I get her in my sight Boom boom, right here, out go the lights No kiddin' I'm ready to go When I find her boy don't you know If I get her in my sight Boom boom, what is it, out go the lights I thought I treat my baby fair I just found out she don't want me here If I get her in my sight Boom boom, come on, out go the lights I never felt this mad before When I just found out she don't want me no more If I get her in my sight Boom boom, come on, out go the lights No kiddin' I'm ready to fight I've been lookin' for my baby all night If I get her in my sight Boom boom, one more, out go the lights Take it home

 

Vertaling

No kiddin' Ik ben klaar om te vechten Ik ben al de hele nacht op zoek naar mijn schatje Als ik haar in het vizier krijg Boom boom, right here, out go the lights No kiddin' I'm ready to go When I find her boy don't you know Als ik haar in het vizier krijg Boom boom, wat is het, uit gaan de lichten I thought I treat my baby fair I just found out she don't want me here If I get her in my sight Boom boom, kom op, uit gaan de lichten Ik heb me nog nooit zo boos gevoeld When I just found out she don't want me no more If I get her in my sight Boom boom, come on, out go the lights No kiddin' I'm ready to fight I've been lookin' for my baby all night If I get her in my sight Boom boom, nog een, uit gaan de lichten Breng het naar huis.