Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: patent pending Songtekst: let go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: patent pending - let go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van patent pending! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van patent pending en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let go .

Origineel

You're dead to me Still can't believe that's what you said to me Now girl we're ancient history The story book ended the moment you walked on me So I left it all in the past I thought you'd be forever but you happened so fast (so damn fast) If life is like the weather then the weather Forecast is calling for better than your skank-y-ass (hmph) You call me when you're drunk and Say you're going insane without me Oh my, how the times have changed I let go (he let go)I let go (he let go) because The devil in you is not the devil I know We're in the fall out, the sum of your lies But now I'm calling you out yeah so don't even try I let go (he let go) I let go (he let go) because The devil in you is not the devil I know I let go, go, go You swear you told the truth But I know it's not the truth because it's coming from you And honestly your honesty has never been true So go and raise your finger and you say 'fuck you' fuck me' 'fuck you' Yeah I let you go You're not my Juliet, I'm not your Romeo But you still got stars crossing over you though For lack of better terms you always act a ho (that's right) You call me when you're drunk and say You're going insane without me Oh my, how the times have changed I let go (he let go)I let go (he let go) because The devil in you is not the devil I know We're in the fall out, the sum of your lies But now I'm calling you out yeah so don't even try I let go (he let go) I let go (he let go) because The devil in you is not the devil I know No, no I won't give in I know exactly where them hands have been Beg me to stay then away she go Like the wind she blows She's a ho You call me when you're drunk and Say you're going insane without me Oh my, how the times have changed I let go (he let go)I let go (he let go) Because the devil in you is not the devil I know We're in the fall out, the sum of your lies I'm calling you out yeah so don't you dare try (He let go) I let go because the devil in you is not the devil I know I let go, go, go

 

Vertaling

Je bent dood voor mij. Ik kan nog steeds niet geloven dat je dat tegen me zei Nu meisje zijn we oude geschiedenis Het verhalenboek eindigde op het moment dat je over me heen liep Dus liet ik het allemaal in het verleden Ik dacht dat je voor altijd zou zijn, maar je was zo snel weg (zo verdomd snel) Als het leven is als het weer, dan is het weer Voorspelling roept om beter dan je skank-y-ass (hmph) Je belt me als je dronken bent en Zeg dat je gek wordt zonder mij Oh mijn, hoe de tijden zijn veranderd I let go (he let go)I let go (he let go)because De duivel in jou is niet de duivel die ik ken We zitten in de val, de som van je leugens Maar nu roep ik je uit, dus probeer het niet eens. Ik laat gaan, omdat... De duivel in jou is niet de duivel die ik ken I let go, go, go Je zweert dat je de waarheid vertelde Maar ik weet dat het niet de waarheid is omdat het van jou komt En eerlijk je eerlijkheid is nooit waar geweest Dus ga en steek je vinger op en zeg je 'fuck you' fuck me' 'fuck you' Ja, ik laat je gaan. Jij bent niet mijn Julia, ik ben niet jouw Romeo Maar je hebt nog steeds sterren die over je heen kruisen Bij gebrek aan betere termen gedraag je je altijd als een hoer (dat klopt) Je belt me als je dronken bent en zegt Je wordt gek zonder mij Oh mijn, hoe de tijden zijn veranderd I let go (he let go)I let go (he let go) because De duivel in jou is niet de duivel die ik ken We zitten in de val, de som van je leugens Maar nu roep ik je uit, dus probeer het niet eens. Ik laat gaan, omdat... De duivel in jou is niet de duivel die ik ken Nee, nee ik geef niet toe Ik weet precies waar die handen zijn geweest Smeek me te blijven dan gaat ze weg Like the wind she blows Ze is een hoer. Je belt me als je dronken bent en Zeg dat je gek wordt zonder mij Oh my, how the times have changed I let go (he let go)I let go (he let go) Want de duivel in jou is niet de duivel die ik ken We zitten in de val, de som van je leugens I'm calling you out yeah so don't you dare try Ik laat los omdat de duivel in jou niet de duivel is die ik ken I let go, go, go