Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pato fu Songtekst: anormal

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pato fu - anormal ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anormal? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pato fu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pato fu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anormal .

Origineel

Rádio ligado. Troco estações porque. Não sei o som que você. Pode odiar. No supermercado. Eu tento escolher. O mesmo sabor que você. Deve gostar. Se é que conheço você. Só de te observar. Posso apostar que não vai. Me decepcionar. Mais que anormal. Eu devo ser. Pra ver você. Em todo lugar. Dentro do quarto. Vejo comerciais. Qual vai te convencer. Que ainda estou lá. No supermercado. Tentando escolher. O mesmo sabor que você. Deve gostar. Se é que conheço você. Só de te observar. Posso apostar que não vai. Me decepcionar. Mais que anormal. Eu devo ser. Pra ver você. Em todo lugar

 

Vertaling

Radio aan. Ik verander van zender omdat. Ik weet niet hoe je klinkt. Misschien haat je het. In de supermarkt. Ik probeer te kiezen. Dezelfde smaak als jij. Je moet het leuk vinden. Als ik je ken. Ik kijk alleen naar jou. Ik wed van niet. Ik ben teleurgesteld. Meer dan abnormaal. Dat moet wel. Om jou te zien. Overal. In de kamer. Ik zie reclames. Die je zal overtuigen Dat ik er nog steeds ben. In de supermarkt. Proberen uit te zoeken Dezelfde smaak als jij. Je moet het leuk vinden. Als ik je al ken. Ik kijk alleen naar jou. Ik wed van niet. Ik ben teleurgesteld. Meer dan abnormaal. Dat moet wel. Om jou te zien. Overal