Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pato fu Songtekst: perdendo dentes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pato fu - perdendo dentes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van perdendo dentes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pato fu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pato fu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals perdendo dentes .

Origineel

Pouco adiantou. Acender cigarro. Falar palavrão. Perder a razão. Eu quis ser eu mesmo. Eu quis ser alguém. Mas sou como os outros. Que não são ninguém. Acho que eu fico mesmo diferente. Quando falo tudo o que penso realmente. Mostro a todo mundo que eu não sei quem sou. E uso as palavras de um perdedor. As brigas que ganhei. Nenhum troféu. Como lembrança. Pra casa eu levei. As brigas que perdi. Estas sim. Eu nunca esqueci. Eu nunca esqueci

 

Vertaling

Het deed niet veel goeds. Een sigaret opsteken. Vloeken. Mijn verstand aan het verliezen. Ik wilde mezelf zijn. Ik wilde iemand zijn. Maar ik ben net als de anderen. Wie zijn niemand. Ik denk dat ik heel anders word. Als ik zeg alles wat ik echt denk. Ik laat iedereen zien dat ik niet weet wie ik ben En ik gebruik de woorden van een loser. De gevechten die ik heb gewonnen. Geen trofeeën. Als souvenir. Ik nam mee naar huis. De gevechten die ik verloor. Dat zijn ze. Ik ben het nooit vergeten. Ik ben het nooit vergeten.