Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pato fu Songtekst: quem não sou

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pato fu - quem não sou ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van quem não sou? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pato fu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pato fu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals quem não sou .

Origineel

Quem conhece sua face não sou eu. Quem aplaca sua fúria não sou eu. Não sou, não sou, não sou. Quem consola suas mágoas não sou eu. Quem castiga, quem difere não sou eu. Não sou, não sou, não sou. Quem escreve seu destino não sou eu. Quem acorda todo dia não sou eu. Não sou, não sou, não sou. Quem prefere linhas tortas não sou eu

 

Vertaling

Ik ben niet degene die je gezicht kent. Ik ben niet degene die jouw woede sust. Ik ben het niet, ik ben het niet, ik ben het niet. Wie je verdriet troost ben ik niet. Wie straft, wie verspreidt, dat ben ik niet. Ik ben het niet, ik ben het niet, ik ben het niet. Wie je lot schrijft, ben ik niet. Wie elke dag wakker wordt, ben ik niet. Ik ben het niet, ik ben het niet, ik ben het niet. Wie de voorkeur geeft aan kromme lijnen ben ik niet