Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: pato fu Songtekst: vida imbecil

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: pato fu - vida imbecil ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vida imbecil? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van pato fu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van pato fu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vida imbecil .

Origineel

Terra boa que Deus deu nós. E nóis quer mudar o mundo. Esse mundo é tão perfeitim. Esse mundo é mesmo um amor. Eu levo uma vida imbecil. Zanzando atrás do que é bom. Calculo a carne comida. Controlo o que vai no meu pão. Peixinho que mora no mar. Só encontro quando vou pescar. Cê vê que imbecil. Esse mundo é tão perfeitim. Esse mundo é mesmo um amor. Que terra boa que Deus deu nóis. E nóis quer mudar o mundo. Quem crê diz que tudo consegue. E em tudo aquilo que cri. Eu cri até que desisti. Desisti porque não consegui. Cê vê que imbecil é a vida. Ok existe fome, violência,. Estupidez e hogerizas nucleares. Ma io, io che amo. Io che amo solo te. Amore escusame. Amore escusame

 

Vertaling

Goed land dat God ons gaf. En we willen de wereld veranderen. Deze wereld is zo perfect. Deze wereld is echt lief. Ik leid een imbeciel leven Najagen wat goed is. Ik bereken het vlees dat ik eet. Ik bepaal wat er in mijn brood gaat. Kleine visjes die in de zee leven Ik vind ze alleen als ik ga vissen. Zie je wat een imbeciel. Deze wereld is zo perfect. Deze wereld is echt lief. Wat een goed land heeft God ons gegeven. En we willen de wereld veranderen. Zij die geloven zeggen dat ze alles kunnen doen. E em tudo que cri. Ik geloofde tot ik het opgaf. Ik gaf het op omdat ik het niet kon. Zie je hoe stom het leven is. Oké er is honger, geweld,... domheid en nucleaire hogerizas. Ma io, io che amo. Io che amo solo te. Amore escusame. Amore escusame