Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: patricia barber Songtekst: in the still of the night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: patricia barber - in the still of the night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in the still of the night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van patricia barber! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van patricia barber en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in the still of the night .

Origineel

In the still of the night as I gaze out of my window At the moon in it's flight my thoughts all stray to you In the still of the night while the world is in slumber Oh, the times without number, darling when I say to you Do you love me as I love you? Are you my life to be, my dream come true Or will this dream of mine fade out of sight? Do you love me as I love you? Are you my life to be, my dream come true Or will this dream of mine fade out of sight? Like the moon growing dim on the rim of the hill In the chill still of the night

 

Vertaling

In de stilte van de nacht als ik uit mijn raam staar Naar de maan in haar vlucht dwalen mijn gedachten af naar jou In de stilte van de nacht terwijl de wereld sluimert Oh, de tijden zonder nummer, lieveling wanneer ik tegen je zeg Hou je van mij zoals ik van jou hou? Ben jij mijn leven, mijn droom die uitkomt Of zal deze droom van mij vervagen uit het zicht? Hou je van mij zoals ik van jou hou? Ben jij mijn leven, mijn droom die uitkomt Of zal deze droom van mij uit het zicht verdwijnen? Zoals de maan schemerig wordt op de rand van de heuvel In de kilte van de nacht