Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: patrick nuo Songtekst: amazing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: patrick nuo - amazing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amazing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van patrick nuo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van patrick nuo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amazing .

Origineel

The first sun is slowly killin' the night. I hear you breath constantly by my side. I gotta leave. Silently I wash out my office coffee cup. And I wish I could ignore the hands of the clock. I gotta leave ? you're still half asleep. I keep on watchin' your face. Try to remember your dream for me. And by the way. Everyday you're so damn amazing. A little bit of angel ? half dream away. You're like gravity ? you're holdin' me. So how am I supposed to leave. When you're so damn amazing. Amazing. I can't untie though I know it's just for a while. So I turn around to catch one last sleepy smile. I gotta leave ? you're still half asleep. I can't stop watchin' your face. Try to remember your dream for me. And by the way

 

Vertaling

De eerste zon doodt langzaam de nacht. Ik hoor je constant ademen aan mijn zijde. Ik moet weg. Zwijgend spoel ik mijn koffiekopje uit. En ik wou dat ik de wijzers van de klok kon negeren. Ik moet weg. Je slaapt nog half. Ik blijf naar je gezicht kijken. Probeer je droom voor me te herinneren. En tussen haakjes. Elke dag ben je zo verdomd geweldig. Een klein beetje engel ? half weggedroomd. Je bent als de zwaartekracht? Je houdt me vast. Dus hoe moet ik weggaan. Als je zo verdomd verbazingwekkend bent. Verbazingwekkend. Ik kan niet losmaken, hoewel ik weet dat het maar voor even is. Dus ik draai me om en vang nog een laatste slaperige lach. Ik moet gaan. Je slaapt nog half. Ik kan niet stoppen met naar je gezicht te kijken. Probeer je droom voor me te herinneren. En tussen haakjes...