Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: patrick nuo Songtekst: who's savin' me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: patrick nuo - who's savin' me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van who's savin' me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van patrick nuo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van patrick nuo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals who's savin' me .

Origineel

5 o`clock a.m. my head is aching. My eyes are red my throat is hoarse and dry. Nothing can get lost, I work with logic. But something makes me feel unsatisfied. Passin´ through my dark and unmade bedroom. Another restless night is over now. I got so much more in mind that I won`t recall. I try to keep it but I don´t know how. My thoughts are gliding far away into the distance. Diving deep into my soul where my emotions run and flow. Recallin´ fluent dreams to hold on to a vision. Thinking castles in the air, mental pictures everywhere. But they will liquefy…. Chorus. Who`s savin´ me, before it`s gone. I loose a bootleg version of my thoughts till dawn. Who`s savin` me, my soul unsaid. Imaginations and impressions floating slowly. Who`s savin` me, before it´s gone. I loose a bootleg version of my thoughts till dawn. Who`s savin` me, my soul unsaid. Imaginations and impressions floating slowly out of my head. 3 o`clock p.m. and I`m still tired. Someone`s ringin` forcibly my bell. Feeling so narcotic , feelin´ so forlorn. Evacuated like an empty shell. My thoughts are gliding far away into the distance. Diving deep into my soul where my emotions run and flow. Recallin´ fluent dreams to hold on to a vision. Thinking castles in the air, mental pictures everywhere. Chorus(2x). Who`s savin´ me, before it`s gone. I loose a bootleg version of my thoughts till dawn. Who`s savin` me, my soul unsaid. Imaginations and impressions floating slowly. Who`s savin` me, before it´s gone. I loose a bootleg version of my thoughts till dawn. Who`s savin` me, my soul unsaid. Imaginations and impressions floating slowly out of my head. Out of my head. Who`s savin´ me, before it`s gone. I loose a bootleg version of my thoughts till dawn. Who`s savin` me, my soul unsaid. Imaginations and impressions floating slowly. Who`s savin` me. I loose a bootleg version of my thoughts till dawn. Who`s savin` me. Imaginations and impressions floating slowly out of my head

 

Vertaling

5 uur 's morgens. Mijn hoofd doet pijn. Mijn ogen zijn rood mijn keel is hees en droog. Niets kan verloren gaan, ik werk met logica. Maar iets geeft me een onbevredigd gevoel. Ik loop door mijn donkere en onopgemaakte slaapkamer. Weer een onrustige nacht voorbij nu. Ik heb nog zoveel in mijn hoofd dat ik me niet wil herinneren. Ik probeer het vast te houden, maar ik weet niet hoe. Mijn gedachten zweven ver weg in de verte. Duiken diep in mijn ziel waar mijn emoties stromen en lopen. Vloeiende dromen oproepen om een visioen vast te houden. Denken kastelen in de lucht, mentale beelden overal. Maar ze zullen vloeibaar worden.... Refrein. Wie redt me, voordat het weg is. Ik verlies een bootleg versie van mijn gedachten tot de dageraad. Wie redt mij, mijn ziel onuitgesproken. Fantasieën en indrukken drijven langzaam. Wie redt me, voor het weg is. Ik verlies een bootleg versie van mijn gedachten tot de dageraad. Wie redt mij, mijn ziel ongezegd. Fantasieën en indrukken drijven langzaam uit mijn hoofd. 3 uur 's middags en ik ben nog steeds moe. Iemand rinkelt met geweld mijn bel. Ik voel me zo verdoofd, zo eenzaam. Weggevaagd als een lege huls. Mijn gedachten zweven ver weg in de verte. Duiken diep in mijn ziel waar mijn emoties lopen en stromen. Vloeiende dromen oproepen om een visie vast te houden. Denken kastelen in de lucht, mentale beelden overal. Refrein(2x). Wie redt mij, voordat het weg is. Ik verlies een bootleg versie van mijn gedachten tot de dageraad. Wie redt mij, mijn ziel onuitgesproken. Fantasieën en indrukken drijven langzaam. Wie redt me, voor het weg is. Ik verlies een bootleg versie van mijn gedachten tot de dageraad. Wie redt mij, mijn ziel ongezegd. Fantasieën en indrukken drijven langzaam uit mijn hoofd. Uit mijn hoofd. Wie redt me, voordat het weg is. Ik verlies een bootleg versie van mijn gedachten tot de dageraad. Wie redt mij, mijn ziel onuitgesproken. Fantasieën en indrukken drijven langzaam. Wie redt mij. Ik verlies een bootleg versie van mijn gedachten tot de dageraad. Wie redt mij. Verbeeldingen en indrukken drijven langzaam uit mijn hoofd