Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: patrick stump Songtekst: run dry (x heart x fingers)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: patrick stump - run dry (x heart x fingers) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van run dry (x heart x fingers)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van patrick stump! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van patrick stump en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals run dry (x heart x fingers) .

Origineel

One more shot, then I'm quitting forever Cross my heart, cross my fingers Woke up this morning The room was spinning And I don't remember what I did last night Beg the ceiling for forgiveness And I don't want to remember what I did last night When I was drunk I might have said some things I didn't mean It's nothing wrong with you, it's something wrong with me I'm running dry from now on How come no one believes me? Believe me Step one: drink Step two: make mistakes Step three: pretend you don't remember Step four: drink a little more Step five: I need to run dry I need to run dry My liver's killing me But willingly I'm going to tell whoever asks that I feel all right I beg the ceiling for forgiveness And I don't want to remember what I did last night When I was drunk I might have said some things I didn't mean It's nothing wrong with you, it's something wrong with me Step one: drink Step two: make mistakes Step three: pretend you don't remember Step four: drink a little more Step five: I need to run dry I need to run dry I'm gonna take one more shot Then I'm quitting forever Cross my heart Cross my fingers I'm gonna take one more shot Then I'm quitting forever Cross my heart Cross my fingers I get drunk a little too much For it to be healthy No one wants to tell me Whisky I'm trying to cut back Wine I'm trying to cut back They say everything in moderation But I'll drink you under the table I'm not just drunk I really think I'm in love with you (Okay, I really am just drunk) Step one: drink Step two: make mistakes Step three: pretend you don't remember Step four: drink a little more Step five: I need to run dry I need to run dry I'm gonna take one more shot Then I'm quitting forever Cross my heart Cross my fingers I'm gonna take one more shot Then I'm quitting forever Cross my heart Cross my fingers

 

Vertaling

Nog één kans, en dan stop ik er voor altijd mee. Kruis mijn hart, kruis mijn vingers Ik werd vanmorgen wakker. De kamer was aan het tollen En ik weet niet meer wat ik vannacht heb gedaan Smeek het plafond om vergiffenis En ik wil me niet herinneren wat ik vannacht heb gedaan Toen ik dronken was, heb ik misschien dingen gezegd die ik niet meende. Het is niets mis met jou, het is iets mis met mij Ik loop droog vanaf nu Hoe komt het dat niemand me gelooft? Geloof me. Stap een: drink Stap twee: fouten maken Stap drie: doe alsof je het niet meer weet Stap vier: drink nog een beetje meer Stap vijf: Ik moet droog komen te staan Ik moet drooglopen Mijn lever maakt me kapot Maar vrijwillig vertel ik iedereen die het vraagt dat ik me goed voel Ik smeek het plafond om vergeving En ik wil me niet herinneren wat ik gisterenavond heb gedaan Toen ik dronken was heb ik misschien dingen gezegd die ik niet meende Het is niets mis met jou, het is iets mis met mij Stap een: drink Stap twee: fouten maken Stap drie: doe alsof je het niet meer weet Stap vier: drink nog een beetje meer Stap vijf: Ik moet droog komen te staan Ik moet opdrogen Ik neem nog één shot Dan stop ik voor altijd Kruis mijn hart Kruis mijn vingers Ik neem nog één shot Dan stop ik voor altijd Kruis mijn hart Kruis mijn vingers Ik word een beetje te veel dronken Zodat het gezond is Niemand wil het me vertellen Whisky Ik probeer te minderen. Wijn Ik probeer te minderen Ze zeggen alles met mate Maar ik drink je onder de tafel Ik ben niet alleen dronken Ik denk echt dat ik verliefd op je ben (Oké, ik ben echt gewoon dronken) Stap een: drink Stap twee: fouten maken Stap drie: doe alsof je het niet meer weet Stap vier: drink nog een beetje meer Stap vijf: Ik moet droog komen te staan Ik moet opdrogen Ik neem nog één shot Dan stop ik voor altijd Kruis mijn hart Kruis mijn vingers Ik neem nog één shot Dan stop ik voor altijd Kruis mijn hart Kruis mijn vingers