Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: patsy cline Songtekst: cry not for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: patsy cline - cry not for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cry not for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van patsy cline! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van patsy cline en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cry not for me .

Origineel

Cry not for me my love When I am far away There`s nothing more to say Cry not for me Cry not for me my love You`ve found another thrill And though I love you still Cry not for me Love is a golden rose That grows within your heart Unless the petals fade And fall apart Cry not for me sweetheart But if a tear should start Cry not my broken heart Cry not for me There is a golden rose That grows within your heart Unless the petals fade And fall apart Cry not for me sweetheart But if a tear should start Cry not for my broken heart Cry not for me

 

Vertaling

Huil niet om mij mijn liefste Als ik ver weg ben Is er niets meer te zeggen Huil niet voor mij Huil niet voor mij, mijn liefste Je hebt een andere sensatie gevonden En hoewel ik nog steeds van je hou Huil niet voor mij Liefde is een gouden roos Die groeit in je hart Tenzij de bloemblaadjes vervagen En uit elkaar vallen Huil niet voor mij liefste Maar als er een traan zou vallen Huil niet om mijn gebroken hart Huil niet voor mij Er is een gouden roos Die groeit in je hart Tenzij de bloemblaadjes vervagen En uit elkaar vallen Huil niet voor mij lieverd Maar als er een traan zou vallen Huil niet voor mijn gebroken hart Huil niet voor mij