Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: patsy cline Songtekst: loving in vain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: patsy cline - loving in vain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van loving in vain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van patsy cline! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van patsy cline en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals loving in vain .

Origineel

[Chorus] I still want your loving And I still need your loving But I can't live a life of loving in vain [Verse 1] Last night I saw you a-walking Talking with another Overheard you tell her Our love don't mean a thing And as I walked away dear My heart broke down inside me [Chorus] [Verse 2] I'd rather be a poor girl Not a penny to my name Than to know my life would all be lived in vain I'd rather be alone dear If you don't want to change [Chorus][x2]

 

Vertaling

[refrein] I still want your loving En ik heb nog steeds jouw liefde nodig Maar ik kan niet een leven leiden van liefde tevergeefs [Verse 1] Gisteravond zag ik je lopen pratend met een ander Ik hoorde je haar zeggen Our love don't mean a thing And as I walked away dear brak mijn hart in mij [Chorus] [Vers 2] Ik zou liever een arm meisje zijn Geen cent op mijn naam dan te weten dat mijn leven voor niets is geweest I'd rather be alone dear If you don't want to change [refrein][x2]