Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: patti austin Songtekst: too soon to know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: patti austin - too soon to know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van too soon to know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van patti austin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van patti austin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals too soon to know .

Origineel

When I'm in New York, when I'm in Poughkeepsie, when I'm in New York City, I'd rather be in Chicago. When I'm in Texas, when I'm in San Antonio, when I'm in Texas, I'd rather be on the East Coast. But then again When I'm in trouble, when I'm in danger of losing my direction, I'd rather have some momentum. Are roots growing less important? It's too soon to know if we're staying together just to have a place to go. When I'm in trouble, when I'm in danger of losing my direction, I'd rather have your momentum. But then again

 

Vertaling

Als ik in New York ben, als ik in Poughkeepsie ben, als ik in New York City ben, dan ben ik liever in Chicago. Als ik in Texas ben, als ik in San Antonio ben, als ik in Texas ben, dan ben ik liever aan de oostkust. Maar dan nog Als ik in de problemen zit, als ik de richting kwijt dreig te raken, heb ik liever wat momentum. Worden wortels minder belangrijk? Het is te vroeg om te weten of we bij elkaar blijven alleen om een plek te hebben om naar toe te gaan. Als ik in de problemen zit, als ik mijn richting kwijt dreig te raken, heb ik liever jouw momentum. Maar dan nog