Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: patti labelle Songtekst: dan swit me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: patti labelle - dan swit me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dan swit me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van patti labelle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van patti labelle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dan swit me .

Origineel

I can't do this dance alone Looking for someone to get it on You know you ain't stuck to that chair Come over here or I'll come over there Come on and Dan swit me I ain't gonna wait all night for you to Dan swit me (Dan swit me) Come on and Dan swit me You'd make me feel alright if you would Dan swit me (Dan swit me) Yes, you would I've got to take a second look I've used every trick in my book You're standing holding that wall Look out, it's about to fall Come on and Dan swit me I ain't gonna wait all night for you to Dan swit me (Dan swit me) Come on and Dan swit me You'd make me feel alright if you would Dan swit me (Dan swit me) Come on and Dan swit me I ain't gonna wait all night for you to Dan swit me, no I ain't (Dan swit me) Come on and Dan swit me You'd make me feel alright if you would Dan swit me (Dan swit me) Heeeey, stand up! Shake it, yeah Shake it just like that (Shake it, don't stop Shake it, don't stop Shake it, don't, don't, don't and don't stop) And don't you dare stop (Shake it, don't stop Shake it, don't stop Shake it, don't, don't, don't and don't stop) I know we could dance all night Why don't you take me home and treat me right Then and there we're going to see If all you can do is dance with me Come on and Dan swit me I ain't gonna wait all night for you to Dan swit me (Dan swit me) Come on and Dan swit me You'd make me feel alright if you would Dan swit me (Dan swit me) Get up and Dan swit me I ain't gonna wait all night for you to Dan swit me (Dan swit me) Come on and Dan swit me You'd make me feel alright if you would Dan swit me (Dan swit me) Come on and Dan swit me I ain't gonna wait all night for you to Dan swit me (Dan swit me) Come on and Dan swit me You'd make me feel alright if you would Dan swit me (Dan swit me) (Shake it, don't stop Shake it, don't stop Shake it, don't, don't, don't and don't stop Shake it, don't stop Shake it, don't stop Shake it, don't, don't, don't and don't stop) Oh, I know you got it Come on and Dan swit me I ain't gonna wait all night for you to Dan swit me (Dan swit me) Get up, get up and Dan swit me You'd make me feel alright if you'd just Dan swit me (Dan swit me) Come on, come on and Dan swit me I ain't gonna wait all night for you to dance with me Come on and dan swit me Come on and dan swit me Dan swit me Dan swit me Get up, get up, get up, get up, get up, get up, oh yeah Dan swit me Dan swit me Dan swit me...

 

Vertaling

Ik kan deze dans niet alleen doen Ik zoek iemand om het mee te doen Je weet dat je niet aan die stoel vastzit Kom hier of ik kom daar Kom op en Dan swit me Ik ga niet de hele nacht wachten tot jij Dan swit me (Dan swit me) Kom op en Dan swit me Je zou me goed laten voelen als je dat zou doen Dan swit me (Dan swit me) Ja, dat zou je doen. Ik moet nog eens kijken Ik heb elke truc uit mijn boek gebruikt Je staat tegen die muur Kijk uit, hij gaat vallen. Kom op. Dan swit me Ik ga niet de hele nacht wachten tot jij Dan swit me (Dan swit me) Kom op en Dan swit me Je zou me goed laten voelen als je dat zou doen Dan swit me (Dan swit me) Kom op en Dan swit me Ik ga niet de hele nacht wachten tot je Dan swit me, no I ain't (Dan swit me) Kom op en Dan swit me Je zou me goed laten voelen als je dat zou doen Dan swit me (Dan swit me) Heeeey, sta op! Shake it, yeah Shake it just like that (Shake it, don't stop Shake it, don't stop Shake it, don't, don't, don't and don't stop) And don't you dare stop (Shake it, don't stop Shake it, don't stop Shake it, don't, don't, don't and don't stop) I know we could dance all night Waarom neem je me niet mee naar huis en behandel je me goed Dan en daar zullen we zien Als alles wat je kunt doen is dansen met mij Kom op en Dan swit me Ik ga niet de hele nacht wachten tot jij Dan swit me (Dan swit me) Kom op en Dan swit me Je zou me goed laten voelen als je dat zou doen Dan swit me (Dan swit me) Sta op en Dan swit me Ik ga niet de hele nacht wachten tot je Dan swit me (Dan swit me) Kom op en Dan swit me Je zou me goed laten voelen als je dat zou doen Dan swit me (Dan swit me) Kom op en Dan swit me Ik ga niet de hele nacht wachten tot je Dan swit me (Dan swit me) Kom op en Dan swit me Je zou me goed laten voelen als je dat zou doen Dan swit me (Dan swit me) (Shake it, don't stop Shake it, don't stop Shake it, don't, don't, don't and don't stop Shake it, don't stop Shake it, don't stop Shake it, don't, don't, don't and don't stop) Oh, ik weet dat je het hebt Kom op en Dan swit me I ain't gonna wait all night for you to Dan swit me (Dan swit me) Sta op, sta op en Dan swit me Je zou me goed laten voelen als je gewoon Dan swit me (Dan swit me) Kom op, kom op en Dan swit me Ik ga niet de hele nacht wachten tot je met me danst Kom op en dan swit me Kom op en dan swit me Dan swit me Dan swit me Sta op, sta op, sta op, sta op, sta op, sta op, oh ja Dan swit me Dan swit me Dan swit me...