Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: patti labelle Songtekst: give it up (the dawning of rejection)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: patti labelle - give it up (the dawning of rejection) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van give it up (the dawning of rejection)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van patti labelle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van patti labelle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals give it up (the dawning of rejection) .

Origineel

It's so nice starting out I impress you - impress me Every move we make when we're together We try to please It's so much fun, getting started Checkin' out you, Checkin' out me Making sure we don't overlook Each other's needs And then the warning of neglect starts setting in The dawning of rejection The next of kin to Misled affection, loss of direction Like a loose connection, with no protection Give it up, or tell where it's at Give it up, don't treat us like that Give it up...come together And give your love to me It's a wish coming true Me finding you, finding me Everything we touch turns to gold It was so easy It's a dream coming true You loving me, loving you Happiness just seems to unfold It was so easy Then the feeling of defeat Starts setting in Feeling of deceit, the next of kin To homemade lies, alibis and Underfed love, a love that dies Give it up or tell me where it's at Give it up, don't treat us like that Give it up,come together And give your love to me Give it up or tell where it's at Give it up, don't you treat us like that Give it up, come on together and Give your love to me Give it up, then the warning of neglect Starts setting in The dawning of rejection To the next of kin Misled affection, loss of direction Like a loose connection with no protection Then the feeling of defeat starts setting in Feelings of deceit to the next of kin Homemade lies, alibis and underfed love A love that dies Give it up Give it up Give it up

 

Vertaling

Het is zo leuk om te beginnen Ik maak indruk op jou - maak indruk op mij Elke beweging die we maken als we samen zijn We proberen te behagen Het is zo leuk, om te beginnen Jou checken, mij checken Ervoor zorgen dat we niet over het hoofd zien Elkaars behoeften niet over het hoofd zien En dan begint de waarschuwing van verwaarlozing De dageraad van afwijzing De nabestaanden van Misleide genegenheid, verlies van richting Als een losse verbinding, zonder bescherming Geef het op, of vertel waar het is Geef het op, behandel ons niet zo Geef het op...kom samen En geef je liefde aan mij Het is een wens die uitkomt Ik vind jou, vind mij Alles wat we aanraken verandert in goud Het was zo makkelijk Het is een droom die uitkomt Jij houdt van mij, houdt van jou Het geluk lijkt zich gewoon te ontvouwen Het was zo makkelijk Dan komt het gevoel van nederlaag Begint te komen Gevoel van bedrog, de naaste verwanten Aan zelfgemaakte leugens, alibi's en ondervoede liefde, een liefde die sterft Geef het op of vertel me waar het is Geef het op, behandel ons niet zo Geef het op, kom samen En geef je liefde aan mij Geef het op of vertel me waar het is Geef het op, behandel ons niet zo Geef het op, kom bij elkaar en Geef je liefde aan mij Geef het op, dan begint de waarschuwing van verwaarlozing Begint zich af te tekenen De dageraad van afwijzing Aan de nabestaanden Misleide genegenheid, verlies van richting Als een losse verbinding zonder bescherming Dan komt het gevoel van nederlaag Gevoelens van bedrog aan de naaste verwanten Zelfgemaakte leugens, alibi's en ondervoede liefde Een liefde die sterft Geef het op. Geef het op Geef het op