Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: patti labelle Songtekst: holidays mean more to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: patti labelle - holidays mean more to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van holidays mean more to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van patti labelle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van patti labelle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals holidays mean more to me .

Origineel

The holidays mean more to me Than sending cards and shopping sprees It's the time we connect With our family and friends The holidays, the holidays Holidays mean more to me Than mistletoe and Christmas trees It's the smile we create For the little baby's face The holidays, the holidays Holidays, a time for giving Celebrating love and living Memories and joy along the way The holidays mean more to me Than getting gifts from somebody It's the stars in the sky It's the birth of Christ The holidays, the holidays Oh, the holidays, a time for giving Celebrating love and living Memories and joy along the way Holidays mean more to me It's Christmas Oh, holidays mean more to me Than telling Santa Claus, our wants and needs It's a time to give thanks For God's amazing grace Oh, the holidays, the holidays Oh, the holidays, a time for giving Celebrating love and living Memories and joy along the way Holidays, oh, I wish you a good one I wish you a Merry Christmas every day of the year

 

Vertaling

De feestdagen betekenen meer voor me dan kaarten sturen en winkelen Het is de tijd dat we ons verbinden Met onze familie en vrienden De feestdagen, de feestdagen De feestdagen betekenen meer voor me dan maretak en kerstbomen Het is de glimlach die we creëren Voor het gezicht van de kleine baby De feestdagen, de vakanties Feestdagen, een tijd om te geven Het vieren van liefde en leven Herinneringen en vreugde langs de weg De feestdagen betekenen meer voor me dan cadeaus krijgen van iemand Het zijn de sterren aan de hemel Het is de geboorte van Christus De feestdagen, de feestdagen Oh, de feestdagen, een tijd om te geven Het vieren van liefde en leven Herinneringen en vreugde langs de weg De feestdagen betekenen meer voor mij Het is Kerstmis Oh, feestdagen betekenen meer voor mij dan de kerstman te vertellen wat we willen en nodig hebben Het is een tijd om dank te zeggen Voor Gods geweldige genade Oh, de feestdagen, de feestdagen Oh, de feestdagen, een tijd om te geven Het vieren van liefde en leven Herinneringen en vreugde langs de weg Feestdagen, oh, ik wens je een goede Ik wens u een vrolijk kerstfeest elke dag van het jaar