Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: patty larkin Songtekst: the road

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: patty larkin - the road ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the road? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van patty larkin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van patty larkin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the road .

Origineel

It was on a summer's evening the air was still and calm I dove out to the highway where a traveler's soul belongs I could hear the highway crying that lonesome road did wail I took off for the horizon like I'd spent my life in jail like I'd been in jail I drove faster and faster the tires wuld not slow just one more mile then after it's homeward I will go it's back home I'll go then the darkness did surround me a cold fog settled in it was my eyes and the headlights who'd seen where we had been who knew where we'd been then the road rose up to meet me and gathered me in it's arms whispered to me sweetly I'll keep you safe from harm you'll never know harm leave your home leave your family leave them all behind there are golden fields and valleys the kind that poets rhyme run and tell my little sister her hair is flowing red tell her that I miss her and I'm anything but dead tell her i'm not dead

 

Vertaling

Het was op een zomeravond de lucht was stil en kalm Ik dook naar de snelweg waar de ziel van een reiziger thuishoort ik kon de snelweg horen huilen die eenzame weg jankte Ik vertrok naar de horizon alsof ik mijn hele leven in de gevangenis had gezeten alsof ik in de gevangenis had gezeten ik reed sneller en sneller de banden wilden niet vertragen nog één kilometer dan nadat is het huiswaarts dat ik zal gaan het is terug naar huis dat ik zal gaan then the darkness did surround me een koude mist kwam opzetten het waren mijn ogen en de koplampen die hadden gezien waar we waren geweest wie wist waar we waren geweest toen steeg de weg op om me te ontmoeten en nam me in zijn armen fluisterde lieflijk tegen me Ik zal je beschermen tegen kwaad. je zult nooit kwaad kennen verlaat je huis, verlaat je familie laat ze allemaal achter er zijn gouden velden en valleien het soort dat dichters rijmen ren en vertel mijn kleine zusje dat haar haar rood kleurt zeg haar dat ik haar mis en dat ik allesbehalve dood ben zeg haar dat ik niet dood ben