Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paul anka Songtekst: love me warm and tender

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paul anka - love me warm and tender ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love me warm and tender? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paul anka! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paul anka en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love me warm and tender .

Origineel

Love me warm and tender, dear Love me warm like the glow of the morning sun Love me warm and tender, dear Love me so just as though I'm the o-o-o-onl-why-why one Kiss me warm and tender, dear Kiss me strong, kiss me long 'til the end of time Kiss me warm and tender, dear Let me know, tell me so 'til the end of time I'm in heaven in-a your embrace See the glow of your angel face Heaven sings, heaven rings, on your wings we will fly away We will fly, you and I, to the sky where we'll always stay Love me warm and tender, dear Take my lips, take my arms, they belong to you Love me warm and tender, dear I'm a part of your heart for my whole life through Love me warm and tender, dear Love me warm like the glow of the morning sun Love me warm and tender, dear Love me so just as though I'm the o-o-o-onl-why-why one

 

Vertaling

Hou warm en teder van me, liefste Hou van me warm als de gloed van de ochtendzon Hou van me warm en teder, liefste Hou zo van me alsof ik de o-o-o-on-waarom-waarom ben Kus me warm en teder, liefste Kus me sterk, kus me lang tot het einde der tijden Kus me warm en teder, liefste Laat het me weten, zeg het me tot het einde der tijden Ik ben in de hemel in jouw omhelzing Zie de gloed van je engelengezicht De hemel zingt, de hemel rinkelt, op jouw vleugels zullen we wegvliegen We zullen vliegen, jij en ik, naar de hemel waar we altijd zullen blijven Hou warm en teder van me, liefste Neem mijn lippen, neem mijn armen, ze zijn van jou Hou van me, warm en teder, liefste Ik ben een deel van je hart, mijn hele leven lang Hou van me warm en teder, liefste Hou van me warm als de gloed van de ochtendzon Hou warm en teder van me, liefste Hou zo van me alsof ik de o-o-o-on-waar-wie ben