Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paul bley Songtekst: i want to be happy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paul bley - i want to be happy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i want to be happy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paul bley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paul bley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i want to be happy .

Origineel

I'm a very ordinary man Trying to work out life's happy plan Doing unto others as I'd like to have them doing unto me When I find a very lonely soul Soon be-kinda-comes my only goal I feel so much better when I tell them my philosophy I want to be happy But I won't be happy Till I make you happy too. Life's really worth living When we are mirth giving Why can't I give some to you When skies are gray and you say you are blue I'll send the sun smiling through I want to be happy But I won't be happy Till I make you happy too. When skies are gray and you say you are blue I'll send the sun smiling through I want to be happy But I won't be happy Till I make you happy too.

 

Vertaling

Ik ben een heel gewone man die probeert het gelukkige plan van het leven uit te werken Ik doe anderen aan zoals ik zou willen dat zij mij zouden behandelen Wanneer ik een zeer eenzame ziel vind Wordt al gauw mijn enige doel Ik voel me zoveel beter als ik ze mijn filosofie vertel Ik wil gelukkig zijn Maar ik zal niet gelukkig zijn Tot ik jou ook gelukkig maak. Het leven is echt de moeite waard Als we vrolijkheid geven Waarom kan ik niet wat aan jou geven Als de lucht grijs is en jij zegt dat je blauw bent stuur ik de zon lachend door Ik wil gelukkig zijn Maar ik zal niet gelukkig zijn Tot ik jou ook gelukkig maak. Als de lucht grijs is en jij zegt dat je blauw bent stuur ik de zon lachend door Ik wil gelukkig zijn Maar ik zal niet gelukkig zijn Tot ik jou ook gelukkig maak.