Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paul bley Songtekst: my one and only (what am i gonna do)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paul bley - my one and only (what am i gonna do) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my one and only (what am i gonna do)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paul bley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paul bley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my one and only (what am i gonna do) .

Origineel

My one and only, What am I gonna do if you turn me down When I`m so crazy over you? I`d be so lonely Where am I gonna go if you turn me down Why blacken all my skies of blue? I tell you, I`m not asking any miracle It can be done, it can be done I know a clergyman who will grow lyrical And make us one, and make us one So, my one and only There isn`t a reason why you should turn me down When I`m so crazy over you I tell you, I`m not asking any miracle It can be done, it can be done I know a clergyman who will grow lyrical And make us one, and make us one So, my one and only There isn`t a reason why you should turn me down When I`m so crazy over you Oh, I`m so crazy over you

 

Vertaling

Mijn enige echte, Wat moet ik doen als je me afwijst Als ik zo gek op je ben? Ik zou zo eenzaam zijn Waar moet ik heen als je me afwijst? Waarom al mijn blauwe luchten zwart maken? Ik zeg je, ik vraag geen wonder Het kan gedaan worden, het kan gedaan worden Ik ken een geestelijke die lyrisch zal worden En ons één maakt, en ons één maakt Dus, mijn enige en echte Er is geen reden waarom je me zou afwijzen Als ik zo gek op je ben Ik zeg je, ik vraag niet om een wonder Het kan gedaan worden, het kan gedaan worden Ik ken een geestelijke die lyrisch zal worden En ons één maakt, en ons één maakt Dus, mijn enige en echte Er is geen reden waarom je me zou afwijzen Als ik zo gek op je ben Oh, ik ben zo gek op jou