Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paul brady Songtekst: oh what a world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paul brady - oh what a world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh what a world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paul brady! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paul brady en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh what a world .

Origineel

Cried a lotta blues up and down the street (I'd) lose everything I had but I would not lose the beat Oh yeah, oh no! Had a lotta lovin', bitter and the sweet Bring you up in glory, drop you in defeat Oh yeah, oh no! Oh what a world! [Chorus] Oh, what a world we live in But it's the one we're given Stand up and face the trouble! Baby, I'm gonna love you And you can try to love me too Oh, yeah, oh, no! Oh, what a world! Middle of the night, wake up in a sweat The devil's gonna get me but he has not got me yet Oh yeah, oh no! Reach out and I hold you and we double up our love If I wind up down below you will you watch me from above? Oh, yeah oh, no! Oh, what a world! [Chorus] Oh, yeah! Baby keep hangin on Oh, no! don't you ever let go Oh, yeah! There's a wind comin' up Oh, no! And the sun's bound to show Take you to the races, put our money down Pick up all our winnings, dance all over town Oh, yeah! oh, no! Oh, what a world! [Chorus]

 

Vertaling

Cried a lotta blues up and down the street (Ik zou) alles verliezen wat ik had maar ik zou de beat niet verliezen Oh yeah, oh no! Had a lotta lovin', bitter and the sweet Bracht je in glorie, liet je vallen in nederlaag Oh yeah, oh no! Oh wat een wereld! [Chorus] Oh, in wat voor een wereld leven we Maar het is degene die ons gegeven is Sta op en zie de problemen onder ogen! Baby, I'm gonna love you En jij mag ook van mij proberen te houden Oh, ja, oh, nee! Oh, wat een wereld! Midden in de nacht, word je wakker in het zweet De duivel gaat me pakken, maar hij heeft me nog niet te pakken Oh ja, oh nee! Reik uit en ik hou je vast en we verdubbelen onze liefde Als ik beneden eindig, kijk je dan naar me van boven? Oh, ja oh, nee! Oh, wat een wereld! [Chorus] Oh, yeah! Baby keep hangin on Oh, nee ! don't you ever let go Oh, yeah! There's a wind comin' up Oh, nee! En de zon komt zeker tevoorschijn Neem je mee naar de races, zet ons geld in Pick up all our winings, dance all over town Oh, ja! Oh, nee! Oh, wat een wereld! [Chorus]