Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paul butterfield Songtekst: look over yonders wall

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paul butterfield - look over yonders wall ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van look over yonders wall? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paul butterfield! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paul butterfield en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals look over yonders wall .

Origineel

Look on yonder wall and hand me down my walkin' cane Look on yonder wall and hand me down my walkin' cane I got me another woman, baby, yon' come your man Look on yonder wall and hand me down my walkin' cane Look on yonder wall and hand me down my walkin' cane I got me another woman and, uhh, baby, yon' come your man You hurried up and went to the wall, And you know it was tough, uhh I don't know how many men you's killed, But, I know you done killed enough for two Look on yonder wall and hand me down my walkin' cane Look on yonder wall and hand me down my walkin' cane I got me another woman, now baby, yon' come your man Oh yeah I love you baby, but you just can't treat me right, Spend all my money and walk the streets all night But, look on yonder wall and hand me down my walkin' cane I got me another woman, and baby, yon' come your man

 

Vertaling

Kijk naar die muur en geef me mijn wandelstok Kijk naar die muur en geef me mijn wandelstok Ik heb een andere vrouw, baby, kom je man Kijk naar die muur en geef me mijn wandelstok Kijk naar die muur en geef me mijn wandelstok Ik heb een andere vrouw en, uhh, baby, kom je man Je haastte je en ging naar de muur, And you know it was tough, uhh Ik weet niet hoeveel mannen je hebt gedood, Maar ik weet dat je er genoeg hebt gedood voor twee. Kijk naar die muur en geef me mijn wandelstok Kijk naar die muur en geef me mijn wandelstok Ik heb een andere vrouw, nu baby, kom je man Oh yeah I love you baby, but you just can't treat me right, Geef al mijn geld uit en loop de hele nacht over straat Maar, kijk naar die muur en geef me mijn wandelstok Ik heb een andere vrouw, en baby, kom je man