Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paul butterfield Songtekst: nobody's fault but mine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paul butterfield - nobody's fault but mine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nobody's fault but mine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paul butterfield! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paul butterfield en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nobody's fault but mine .

Origineel

Ah, nobody's fault but mine Nobody's fault but mine Tryin' to raise my soul to light Ah, have a bible in my home Have a bible in my home Tryin' to raise my soul to light Taught me how to read Taught me how to read Tryin' to raise my soul to light Nobody's fault but mine. Oh Lord, nobody's fault but mine Tryin' to raise my soul to light Ah have a bible in my home Have a bible in my home Tryin' to raise my soul to light Oh, buddy she taught me how to read Buddy she taught me how to read Tryin' to raise my soul to light. Ah, Lord, Lord, nobody's fault but mine Bible and my soul tonight And sister she taught me how to read Sister she taught me how to read Bible and my soul tonight. Ah, no, no, nobody's fault but mine. Bible and my soul tonight. Nobody's fault but mine Nobody's fault but mine Tryin' to raise my soul to the light Nobody's fault but mine Got a bible in my home Got a bible in my home Tryin' to raise my soul to the light Nobody's fault but mine - yeah! Sister she taught me to roll My sister she taught me to roll I roll along the line Nobody's fault but mine Nobody's fault but mine Nobody's fault but mine I'll raise my soul to the light Nobody's fault but mine Take it on, take it on I got a monkey on my back I gotta monkey on my back, back, back I'll raise my soul to the light Nobody's fault but mine - yeah Nobody's fault but mine Nobody's fault but mine I'll raise my soul to the light Nobody's fault but mine Whoo! Naw. Nobody's fault but mine Nobody's fault but mine I'll raise my soul to the light Nobody's fault but mine Nobody's fault but mine Nobody's fault but mine Tryin' raise my soul to the light Nobody's fault but mine Oh!

 

Vertaling

Ah, het is niemands schuld, behalve de mijne Niemands schuld, behalve de mijne Proberen mijn ziel naar het licht te brengen Ah, have a bible in my home Heb een bijbel in mijn huis Proberen mijn ziel naar het licht te brengen Leerde me lezen Leerde me lezen Tryin' to raise my soul to light Niemands schuld, behalve de mijne. Oh Heer, het is niemands schuld, behalve de mijne Tryin' to raise my soul to light Ah heb een bijbel in mijn huis Heb een bijbel in mijn huis Tryin' to raise my soul to light Oh, vriend ze heeft me leren lezen Buddy she taught me how to read Tryin' to raise my soul to light. Ah, Heer, Heer, het is niemands schuld, behalve de mijne Bijbel en mijn ziel vanavond En zuster ze leerde me lezen Zuster ze leerde me lezen Bijbel en mijn ziel vanavond. Ah, nee, nee, het is niemands schuld, behalve de mijne. Bijbel en mijn ziel vanavond. Niemand anders dan mijn schuld Niemands schuld, behalve de mijne Proberen om mijn ziel naar het licht te brengen Niemands schuld, behalve de mijne Got a bible in my home Got a bible in my home Tryin' to raise my soul to the light Het is niemands schuld, behalve de mijne - yeah! Sister she taught me to roll My sister she taught me to roll I roll along the line Niemand anders dan mijn schuld Niemand anders dan mijn schuld Niemands schuld, behalve de mijne Ik zal mijn ziel naar het licht heffen Niemands schuld, behalve de mijne Neem het op, neem het op Ik heb een aap op mijn rug I gotta monkey on my back, back, back Ik zal mijn ziel naar het licht heffen Niemand anders dan mijn schuld - yeah Niemand anders dan mijn schuld Niemand anders dan mijn schuld Ik zal mijn ziel naar het licht heffen Nobody's fault but mine Whoo! Naw. Nobody's fault but mine Nobody's fault but mine I'll raise my soul to the light Nobody's fault but mine Nobody's fault but mine Nobody's fault but mine Ik probeer mijn ziel naar het licht te brengen Nobody's fault but mine Oh!