Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paul carrack Songtekst: one good reason

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paul carrack - one good reason ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one good reason? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paul carrack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paul carrack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one good reason .

Origineel

I stand on my ground when we fight, no matter where we are I am the sad clown with teared eyes, so happy on your own We get some strange looks when we shout, clowning at the bar It seems that I've hoped, now I found a match from my own heart [Chorus:] Just give me one good reason baby, one good reason now One good reason, I should, I should hang around One good reason I often wonder how we look in other people's eyes Wild lovers, explosive, and right above these eyes She stands on her own ground when we kiss, poisoning my mind I bet I found my match, to strike it up tonight

 

Vertaling

Ik sta op mijn strepen als we vechten, maakt niet uit waar we zijn Ik ben de droevige clown met betraande ogen, zo gelukkig in je eentje We krijgen wat vreemde blikken als we schreeuwen, de clown uithangen aan de bar Het lijkt erop dat ik heb gehoopt, nu heb ik een gelijke uit mijn eigen hart gevonden [Refrein:] Geef me één goede reden baby, één goede reden nu Eén goede reden, ik zou, ik zou moeten rondhangen Een goede reden Ik vraag me vaak af hoe we eruit zien in de ogen van andere mensen Wild lovers, explosief, en recht boven deze ogen Ze staat op haar eigen grond als we zoenen, mijn geest vergiftigend Ik wed dat ik mijn gelijke heb gevonden, om het vanavond aan te wakkeren