Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paul colman Songtekst: holding onto you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paul colman - holding onto you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van holding onto you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paul colman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paul colman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals holding onto you .

Origineel

All I want is you, all I need is you And I do believe what you say is true But I don't understand Why it's taken me so long to know Well I tried to be everything I need But a broken heart was all that I achieved Still I don't understand Why it's taken me so long to know You never change Your love remains Oh God I'm holding onto you When I'm afraid Still your love remains Oh God I'm holding onto you I just want to be, with you every day Never let you down, never walk away But I know if I do, you will be waiting for me

 

Vertaling

Alles wat ik wil ben jij, alles wat ik nodig heb ben jij En ik geloof dat wat je zegt waar is Maar ik begrijp niet Waarom het zo lang geduurd heeft voor ik het wist Nou, ik heb geprobeerd alles te zijn wat ik nodig had Maar een gebroken hart was alles wat ik bereikte Toch begrijp ik het niet Waarom het zo lang geduurd heeft voor ik het wist Je verandert nooit Uw liefde blijft Oh God ik hou me aan je vast Wanneer ik bang ben Toch blijft je liefde Oh God ik hou me aan je vast Ik wil gewoon bij je zijn, elke dag Je nooit in de steek laten, nooit weglopen Maar ik weet dat als ik dat doe, jij op me zult wachten