Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paul mccartney Songtekst: always

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paul mccartney - always ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van always? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paul mccartney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paul mccartney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals always .

Origineel

Everything went wrong. And the whole day long I'd feel so blue.. For the longest while I'd forget to smile. Then I met you.. Now that my blue days have passed,. Now that I've found you at last,. Chorus:. I'll be loving you always,. With a love as true always.. When the things you plan need a helping hand,. I will understand always, always.. Days may not be fair always.. That's when I'll be there, always,. Not for just an hour, not for just a day,. Not for just a year but always.. Days may not be fair always.. That's when I'll be there, always,. Not for just an hour, not for just a day,. Not for just a year but always.

 

Vertaling

Alles ging verkeerd. En de hele dag voelde ik me zo blauw... Ik vergat de hele tijd te glimlachen. Toen ontmoette ik jou... Nu dat mijn blauwe dagen voorbij zijn,. Nu dat ik je eindelijk gevonden heb... Refrein:. Ik zal altijd van je houden... Met een liefde zo echt als altijd... Wanneer de dingen die je plant een helpende hand nodig hebben... Ik zal het altijd begrijpen, altijd... Dagen zijn misschien niet altijd eerlijk. Dan zal ik er zijn, altijd... Niet voor een uur, niet voor een dag... Niet voor een jaar, maar altijd... Dagen zijn misschien niet altijd eerlijk... Dan zal ik er zijn, altijd... Niet voor slechts een uur, niet voor slechts een dag... Niet voor een jaar, maar altijd.