Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paul mccartney Songtekst: best friend

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paul mccartney - best friend ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van best friend? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paul mccartney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paul mccartney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals best friend .

Origineel

Tell me why, why, why do you treat me so bad, so bad. When you're the best friend a man ever had?. Tell me why, why, why do you make me so mad, so mad. When you're the best friend a man ever had?. Well, I wake up in the morning, I'm still dreaming 'bout you. Tell you, pretty baby, I'm blue. Wake up in the evening, I'm still screaming out. Over you, over you. Well, tell me why, why, why do you treat me so bad, so bad. When you're the best friend a man ever had?. Well, I wake up in the morning, I'm still dreaming 'bout you. I tell you, pretty baby, I'm blue. Wake up in the evening, I'm still screaming out. Over you, over you. Tell me why, why, why do you make me so sad, so sad. When you're the best friend a man has ever had?. Well, I wake up in the morning, I'm still dreaming 'bout you. I tell you, pretty baby, I'm blue. Wake up in the evening, I'm still screaming out. Over you, over you. Well, tell me why, why, why do you treat me so bad, so bad. When you're the best friend a man ever had?. Well, when you're the best friend. a man could ever have?

 

Vertaling

Zeg me waarom, waarom, waarom behandel je me zo slecht, zo slecht. Terwijl je de beste vriend bent die een man ooit gehad heeft? Zeg me waarom, waarom, waarom maak je me zo kwaad, zo kwaad. Als je de beste vriend bent die een man ooit gehad heeft? Nou, ik word 's morgens wakker, en ik droom nog steeds over jou. Ik zeg je, liefje, ik ben blauw. Word ik 's avonds wakker, schreeuw ik het nog steeds uit. Over jou, over jou. Nou, vertel me waarom, waarom, waarom behandel je me zo slecht, zo slecht. Terwijl je de beste vriend bent die een man ooit gehad heeft? Nou, ik word 's morgens wakker en droom nog steeds over je. Ik zeg je, mooie baby, ik ben blauw. Als ik 's avonds wakker word, schreeuw ik het nog steeds uit. Over jou, over jou. Vertel me waarom, waarom, waarom maak je me zo verdrietig, zo verdrietig. Terwijl je de beste vriend bent die een man ooit gehad heeft? Nou, ik word 's morgens wakker, en ik droom nog steeds over je. Ik zeg je, mooie baby, ik ben blauw. Als ik 's avonds wakker word, schreeuw ik het nog steeds uit. Over jou, over jou. Nou, vertel me waarom, waarom, waarom behandel je me zo slecht, zo slecht. Als je de beste vriend bent die een man ooit gehad heeft? Nou, als je de beste vriend bent die een man ooit zou kunnen hebben?