Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paul mccartney Songtekst: helter skelter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paul mccartney - helter skelter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van helter skelter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paul mccartney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paul mccartney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals helter skelter .

Origineel

When I get to the bottom I go back to the top of the slide. Where I stop and I turn and I go for a ride. Till I get to the bottom and I see you again.. Do you, don't you want me to love you. I'm coming down fast but I'm miles above you. Tell me tell me tell me come on tell me the answer. You may be a lover but you ain't no dancer.. Helter skelter helter skelter. Helter skelter.. Will you, won't you want me to make you. I'm coming down fast but don't let me break you. Tell me tell me tell me the answer. You may be a lover but you ain't no dancer.. Look out helter skelter helter skelter. Helter skelter. Look out, cause here she comes.. When I get to the bottom I go back to the top of the slide. And I stop and I turn and I go for a ride. And I get to the bottom and I see you again. Well do you, don't you want me to make you. I'm coming down fast but don't let me break you. Tell me tell me tell me the answer. You may be a lover but you ain't no dancer.. Look out helter skelter helter skelter. Helter skelter. Look out helter skelter. She's coming down fast. Yes she is. Yes she is.

 

Vertaling

Als ik beneden ben, ga ik terug naar de top van de glijbaan. Waar ik stop en draai en een ritje maak. Tot ik op de bodem ben en ik je weer zie... Wil je, wil je niet dat ik van je hou. Ik kom snel naar beneden maar ik ben mijlen boven je. Vertel me, vertel me, vertel me, kom op, vertel me het antwoord. Je bent misschien een minnaar maar je bent geen danser... Helter skelter helter skelter. Helter skelter... Wil je, wil je niet dat ik je maak. Ik kom snel naar beneden maar laat me je niet breken. Zeg me, zeg me, zeg me het antwoord. Je mag dan een minnaar zijn, maar je bent geen danser... Kijk uit helter skelter helter skelter. Helter skelter. Kijk uit, want hier komt ze... Als ik op de bodem ben, ga ik terug naar de top van de glijbaan. En ik stop en ik draai en ik ga voor een ritje. En als ik op de bodem ben, zie ik je weer. Nou wil je, wil je niet dat ik je maak. Ik kom snel naar beneden maar laat me je niet breken. Zeg me, zeg me, zeg me het antwoord. Je mag dan een minnaar zijn, maar je bent geen danser... Kijk uit helter skelter helter skelter. Helter skelter. Kijk uit helter skelter. Ze komt snel naar beneden. Ja, dat doet ze. Ja, ze komt.