Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paul mccartney Songtekst: i can bet

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paul mccartney - i can bet ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can bet? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paul mccartney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paul mccartney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can bet .

Origineel

Listen to me. We can give it a try. I'll look you straight in the eye and pull you to me. What I'm gonna do next. I'll leave entirely to your imagination. Do you hear me. If you don't understand. I'll take ahold of your hand and pull you near me. What I'm gonna do next. I'll leave entirely to your imagination. I can bet. I can bet. I can bet you will never guess. I can bet. I can bet. I can bet that you'll never guess. Oh no. Come and feel it. We can give it a go. But if you'd rather not know, I won't reveal it. Cause what I'm gonna do next. I'll leave entirely to your imagination. I can bet. I can bet. I can bet you will never guess. I can bet. I can bet. I can bet that you'll never guess. Oh no. Be straight with me, yeah. Create with me, yeah. Don't wait for me to be steady. I've got no plan, yeah. But I'm your man, yeah. And I'll be there when you're ready. What I'm gonna do next. I'll leave entirely to your imagination. I can bet. I can bet. I can bet you will never guess. I can bet. I can bet. I can bet that you'll never guess. Oh no

 

Vertaling

Luister naar me. We kunnen het proberen. Ik kijk je recht in de ogen en trek je naar me toe. Wat ik daarna ga doen. laat ik volledig aan je verbeelding over. Hoor je me? Als je het niet begrijpt. pak ik je hand en trek je naar me toe. Wat ik nu ga doen. Laat ik volledig aan je verbeelding over. Ik kan wedden. Ik durf te wedden. Ik durf te wedden dat je het nooit zult raden. Ik kan wedden. Ik kan wedden. Ik kan wedden dat je het nooit zult raden. Oh nee. Kom en voel het. We kunnen het proberen. Maar als je het liever niet wilt weten, zal ik het niet verklappen. Want wat ik nu ga doen. laat ik helemaal aan je verbeelding over. Ik kan wedden. Ik durf te wedden. Ik durf te wedden dat je het nooit zult raden. Ik kan wedden. Ik kan wedden. Ik kan wedden dat je het nooit zult raden. Oh nee. Wees eerlijk tegen me, ja. Creëer met mij, ja. Wacht niet op mij om vast te zijn. Ik heb geen plan, ja. Maar ik ben je man, ja. En ik zal er zijn als je er klaar voor bent. Wat ik nu ga doen. Dat laat ik volledig aan je verbeelding over. Ik kan wedden. Ik kan wedden. Ik durf te wedden dat je het nooit zult raden. Ik kan wedden. Ik kan wedden. Ik kan wedden dat je het nooit zult raden. Oh nee