Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Paul McCartney Songtekst: Maybe L'm Amazed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Paul McCartney - Maybe L'm Amazed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Maybe L'm Amazed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Paul McCartney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Paul McCartney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Maybe L'm Amazed .

Origineel

Baby, I'm amazed at the way you love me all the time, And maybe I'm afraid of the way I love you. Maybe I'm amazed at the way you pulled me out of time, You hung me on the line. Maybe I'm amazed at the way I really need you. Baby, I'm a man, maybe I'm a lonely man Who's in the middle of something That he doesn't really understand. Baby, I'm a man, And maybe you're the only woman who could ever help me. Baby, won't you help me to understand? Ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh. Oh yeah, yeah, yeah, yeah, Oh, oh, oh, Oh, oh, oh, oh, Oh. Baby, I'm a man, maybe I'm a lonely man Who's in the middle of something That he doesn't really understand. Baby, I'm a man, And maybe you're the only woman who could ever help me. Baby, won't you help me to understand? Ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh. Maybe I'm amazed at the way you're with me all the time, Maybe I'm afraid of the way I leave you. Maybe I'm amazed at the way you help me sing my song, Right me when I'm wrong- Maybe I'm amazed at the way I really need you.

 

Vertaling