Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paul mccartney & wings Songtekst: c moon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paul mccartney & wings - c moon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van c moon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paul mccartney & wings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paul mccartney & wings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals c moon .

Origineel

[Intro] Check, mm, check, mm, check it out Mm-mm Uh huh, mh-hmm Was that the intro I should have been in? Oh bo-bo-bo, yeah, yeah [Chorus 1] C moon, C moon, C moon is she C moon, C moon, C moon to me [Verse 1] How come no one older than me Ever seems to understand The things I wanna do? It will be L7 And I'd never get to heaven If I filled my head with glue What's it all to you? [Chorus 1] C moon, C moon, C moon is she, oh C moon, C moon, C moon to me [Verse 2] Bobby lived with Patty But they never told her daddy What their love was all about She could tell a number That he thought of, but she never Was the type to let it out What's it all about? [Chorus 2] C moon, C moon, oh, C moon are we I said, C moon, C moon, C moon are we [Verse 1] How come no one older than me Ever seems to understand The things I wanna do? It will be L7 And I'll never get to heaven If I filled my head with glue What's it all to you? [Chorus 1] C moon, C moon, C moon is she Oh, C moon, C moon, C moon to me [Verse 2] Bobby lived with Patty But they never told her daddy What their love was all about She could tell her lover That he thought but she never Was the type to let it out What's it all about? [Chorus 2] C moon, C moon, C moon are we C moon, C moon, C moon are we What's it all about? C moon, C moon, C moon are we C moon are we

 

Vertaling

[Intro] Check, mm, check, mm, check it out Mm-mm Uh huh, mh-hmm Was dat de intro waar ik in had moeten zitten? Oh bo-bo-bo, yeah, yeah [Chorus 1] C moon, C moon, C moon is zij C moon, C moon, C moon voor mij [Verse 1] Hoe komt het dat niemand ouder dan mij Ooit lijkt te begrijpen De dingen die ik wil doen? Het zal L7 worden And I'd never get to heaven Als ik mijn hoofd vulde met lijm Wat gaat jou dat aan? [Chorus 1] C moon, C moon, C moon is zij, oh C moon, C moon, C moon voor mij [Verse 2] Bobby woonde bij Patty Maar ze hebben haar vader nooit verteld What their love was all about Ze kon een nummer vertellen waar hij aan dacht, maar ze was nooit het type om het uit te spreken Waar gaat het allemaal om? [Chorus 2] C moon, C moon, oh, C moon zijn we Ik zei, C moon, C moon, C moon zijn we [Verse 1] How come no one older than me Ooit lijkt te begrijpen De dingen die ik wil doen? Het zal L7 worden And I'll never get to heaven Als ik mijn hoofd vulde met lijm Wat gaat jou dat aan? [Chorus 1] C moon, C moon, C moon is zij Oh, C moon, C moon, C moon voor mij [Verse 2] Bobby woonde bij Patty Maar ze hebben haar vader nooit verteld What their love was all about Ze kon haar minnaar vertellen Dat hij dacht maar ze was nooit het type om het uit te spreken Waar gaat het allemaal om? [Chorus 2] C moon, C moon, C moon zijn wij C moon, C moon, C moon zijn wij Waar gaat het allemaal om? C moon, C moon, C moon zijn wij C moon are we