Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paul mccartney & wings Songtekst: you gave me the answer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paul mccartney & wings - you gave me the answer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you gave me the answer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paul mccartney & wings! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paul mccartney & wings en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you gave me the answer .

Origineel

You gave me the answer to love eternally I love you and you, you seem to like me Wherever we wander, the local folk agree I love you and you, you seem to like me Heading back to old familiar places Places where the cobwebs blow away I can forget the airs and graces Shall we dance? This is fun We should do this more often You'll never be crowned by the aristocracy To their delight, you'd merely invite them in for a cup of tea And I love you and you You seem to like You seem to like You seem to like me

 

Vertaling

Jij gaf me het antwoord om eeuwig lief te hebben Ik hou van jou en jij, jij lijkt van mij te houden Waar we ook heen gaan, de mensen zijn het erover eens Ik hou van jou en jou, jij lijkt me aardig te vinden We gaan terug naar oude vertrouwde plaatsen Plaatsen waar de spinnenwebben wegwaaien Ik kan de airs en de gratie vergeten Zullen we dansen? Dit is leuk We zouden dit vaker moeten doen Je zult nooit gekroond worden door de aristocratie Tot hun vreugde, nodig je ze alleen maar uit voor een kopje thee En ik hou van jou en jou. Je lijkt het leuk te vinden. Je lijkt me aardig te vinden. Je lijkt me aardig te vinden