Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Paul Overstreet Songtekst: You Gave Me Time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Paul Overstreet - You Gave Me Time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van You Gave Me Time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Paul Overstreet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter P van Paul Overstreet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals You Gave Me Time .

Origineel

You know I hate to talk about this subject But for some reason it's been heavy on your mind How you've lived your life and all that you made of it You say you're sorry that you don't have more that you will leave behind Oh, you know I wished that you just lived forever And you could spend up all the money that you've saved And we could just keep doing things together The most important thing I need you already gave You gave me, you gave me time and helped me understand this life that I call mine You don't have to leave a fortune behind 'cause you gave me time You could have spend more nights down at the office You were smart enough to make the big time deals But your heart brought you home to us and redeemer You were always there to say the prayer before our evening meals Oh, you must have pitched me a half a million baseballs You taught me how to stand close to the plate And we must have caught at least 900 catfish I can't put a price on all I've learned and our talks down by that lake You gave me you, you gave me time to help me understand this life that I call mine You don't have to leave a fortune behind 'cause you gave me time So put your mind at rest and don't you worry Cause nothing on this earth is worth the gift you gave to me You gave me you, you gave me time And helped me understand this life that I call mine You don't have to leave a fortune behind 'cause you gave me time

 

Vertaling

Je weet dat ik er een hekel aan heb om over dit onderwerp te praten Maar om een ??of andere reden is het zwaar voor je geweest Hoe je je leven hebt geleefd en alles wat je ervan hebt gemaakt Je zegt dat je spijt dat je niet meer hebt dat je achterlaat Oh, je weet dat ik wou dat je gewoon voor altijd leefde En je zou al het geld dat je hebt gespaard kunnen uitgeven En we zouden gewoon samen dingen kunnen blijven doen Het belangrijkste wat ik nodig heb, heb je al gegeven Je gaf me, je gaf me tijd en heeft me geholpen dit leven te begrijpen dat ik het mijne noem Je hoeft geen fortuin achter te laten omdat je me tijd gaf Je zou meer nachten op kantoor hebben kunnen doorbrengen Je was slim genoeg om de grote deals te maken Maar je hart bracht je thuis bij ons en verlosser Je was er altijd om het gebed te zeggen voor onze avondmaaltijden Oh, je moet me een half miljoen honkballen hebben gegooid Je hebt me geleerd dicht bij de plaat te staan En we moeten minstens 900 meervallen gevangen hebben Ik kan geen prijs stellen op alles wat ik heb geleerd en onze gesprekken door dat meer Je gaf me jou, je gaf me tijd om me te helpen dit leven te begrijpen dat ik het mijne noem Je hoeft geen fortuin achter te laten omdat je me tijd gaf Dus maak je geest gerust en maak je geen zorgen Want niets op deze aarde is het geschenk waard dat je mij gaf Je gaf me jou, je gaf me tijd En heeft me geholpen om dit leven te begrijpen dat ik het mijne noem Je hoeft geen fortuin achter te laten omdat je me tijd gaf