Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paul simon Songtekst: he was my brother

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paul simon - he was my brother ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van he was my brother? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paul simon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paul simon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals he was my brother .

Origineel

[Verse] He was my brother Five years older than I He was my brother Twenty-three years old the day he died Freedom writer They cursed my brother to his face Go home outsider This town's gonna be your burying place He was singing on his knees An angry mob trailed along They shot my brother dead Because he hated what was wrong He was my brother Tears can't bring him back to me He was my brother And he died so his brothers could be free He died so his brothers could be free

 

Vertaling

[Vers] Hij was mijn broer Vijf jaar ouder dan ik Hij was mijn broer Drieëntwintig jaar oud op de dag dat hij stierf Vrijheid schrijver Ze vervloekten mijn broer in zijn gezicht. Ga naar huis buitenstaander Deze stad wordt je begraafplaats Hij zong op zijn knieën Een woedende menigte sleepte zich mee Ze schoten mijn broer dood Omdat hij haatte wat verkeerd was Hij was mijn broer. Tranen kunnen hem niet bij me terugbrengen Hij was mijn broer. En hij stierf zodat zijn broers vrij konden zijn Hij stierf zodat zijn broers vrij konden zijn