Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paul weller Songtekst: waiting on an angel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paul weller - waiting on an angel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van waiting on an angel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paul weller! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paul weller en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals waiting on an angel .

Origineel

Waiting on an angel One to carry me home Hope you come to see me soon Cause I don't want to go alone I don' t want to go alone Now angel won't you come by me Angel hear my plea Take my hand lift me up So that I can fly with thee So that I can fly with thee And I'm waiting on an angel And I know it won' t be long To find myself a resting place In my angel's arms In my angel's arms So speak kind to a stranger Cause you'll never know It just might be an angel come Knockin' at your door Knockin' at your door And I'm waiting on an angel And I know it won't be long To find myself a resting place In my angel's arms In my angel's arms Waiting on an angel One to carry me home Hope you come and see me soon Cause I don' t want to go alone I don't want to go alone Don't want to go I don't want to go alone

 

Vertaling

Wachtend op een engel Iemand die me naar huis draagt Ik hoop dat je me snel komt opzoeken Want ik wil niet alleen gaan Ik wil niet alleen gaan Engel, wil je niet bij me komen? Engel hoor mijn smeekbede Neem mijn hand en til me op Zodat ik met jou kan vliegen Zodat ik met U kan vliegen En ik wacht op een engel En ik weet dat het niet lang zal duren Om een rustplaats te vinden In de armen van mijn engel In de armen van mijn engel Dus spreek vriendelijk tegen een vreemde Want je zult nooit weten Het kan gewoon een engel zijn die komt Kloppend aan je deur Kloppend aan je deur En ik wacht op een engel En ik weet dat het niet lang zal duren Om een rustplaats te vinden In de armen van mijn engel In de armen van mijn engel Wachtend op een engel Iemand die me naar huis draagt Ik hoop dat je me snel komt opzoeken Want ik wil niet alleen gaan Ik wil niet alleen gaan Don't want to go I don't want to go alone