Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paula fernandes Songtekst: brincar de ser feliz (com chitãozinho e xororó)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paula fernandes - brincar de ser feliz (com chitãozinho e xororó) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van brincar de ser feliz (com chitãozinho e xororó)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paula fernandes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paula fernandes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals brincar de ser feliz (com chitãozinho e xororó) .

Origineel

Tranquei a porta do meu peito. Depois joguei a chave fora. E bem depressa eu mandei. A solidão embora. E nem dei o primeiro passo. Já dei de cara com você. Me olhando com aquele jeito. Que só você tem. Quando quer me vencer. Dona das minhas vontades. Com a chave da paixão. Tranquilamente vai e volta. Entra e abre a porta. Do meu coração. Já sabe do meu ponto fraco. Das minhas manhãs e desejos. Desliza sobre a minha pele. Põe na minha boca. O mel dos seus beijos. Como é que eu posso. Me livrar das garras. Desse amor gostoso. O jeito é relaxar. E começar tudo de novo. Como é que eu posso não querer. Se na verdade. Eu quero bis rolar com você. Nem que seja pra brincar. De ser feliz

 

Vertaling

Ik deed de deur van mijn kist op slot. Toen gooide ik de sleutel weg. En heel snel stuurde ik De eenzaamheid weg. En ik heb niet eens de eerste stap gezet. Ik ben je al tegengekomen Kijkend naar mij met die manier Dat alleen jij hebt. Als je me wilt slaan. Dona das minha vontades. Met de sleutel van passie. Rustig. Je komt en gaat. Ga naar binnen en open de poort. Van mijn hart. Hij kent mijn zwakke punt al. Van mijn ochtenden en verlangens. Het glijdt over mijn huid. In mijn mond stoppen. De honing van je kussen. Hoe kan ik Mezelf bevrijden uit de klauwen Van deze heerlijke liefde. De manier is om te ontspannen. En begin helemaal opnieuw. Hoe kan ik niet willen Als ik echt Ik wil met je rollebollen. Al was het maar om te spelen Om gelukkig te zijn