Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: paula fernandes Songtekst: mineirinha ferveu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: paula fernandes - mineirinha ferveu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mineirinha ferveu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van paula fernandes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter p van paula fernandes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mineirinha ferveu .

Origineel

Pega na minha cintura. E aperta sem ter medo. Hoje eu quero te mostrar. O que eu guardo em segredo. Chega já pedindo tudo. Te dou essa liberdade. A mulher que você quer. Tá morrendo de saudade. Sou feito brigadeiro de colher. Tão bonita e cheirosa como a flor. Sou morena faceira, menina brejeira. Do interior. De cabelos queimados pelo sol. Tô querendo um chamego, teu calor. Fiz essa brincadeira mexendo as cadeira. E falando de amor. Terra quente sedenta. De chuva caindo, sou eu. Rio molhando a beleza. Da mata fechada, sou eu. Curiosa pra ter um pouquinho. Daquilo que pode ser meu. De menina-mulher. O que você quiser. Mineirinha ferveu

 

Vertaling

Pak mijn middel. En knijp zonder bang te zijn. Vandaag wil ik het je laten zien. Wat ik geheim houd. Genoeg al om alles te vragen. Ik geef je deze vrijheid. De vrouw die je wilt. Je wilt me dolgraag zien. Ik ben als een lepel brigadeiro. Zo mooi en geurend als de bloem. Ik ben een facetrijke brunette, een meisje van het platteland. Van het platteland. Met haar verbrand door de zon. Ik ben op zoek naar een kamego, jouw warmte. Ik maakte deze grap door de stoelen te verplaatsen. En over liefde gesproken. Dorstige hete aarde. Regen die valt, dat ben ik. Rivier die de schoonheid nat maakt. Van het gesloten bos, dat ben ik. Nieuwsgierig om een beetje Van wat van mij zou kunnen zijn. Van meisje-vrouw. Wat je maar wilt. Mineirinha ferveu